Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennyolcadik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A sötét mezes semjéni együttes is két fordulót kihagyott – kényszerből Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 18. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Apagy (5.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Ahogy a múlt hèten csapatkènt szenvedünk K.O-t, úgy most szintén együtt kell felállnunk a padlóról.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szombaton mi is megkezdjük a bajnokság második felét. A Tiszavasvári múlt heti eredményével egyáltalán nem foglalkozunk, mindenkitől maximális hozzáállást várok! Hiányzóink lesznek, de pontokkal szeretnénk hazatérni.

Vasárnap

Nyírlugos (15.)–Tiszalök (8.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha a helyzetkihasználás jobb lesz, mint legutóbb, itthon tartjuk a három pontot.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Jó formában voltunk, majd kimaradt két hét, remélem, újra fel tudjuk venni utazósebességet, mert a pontszerzés reményében utazunk Lugosra.

Kálmánháza (11.)–Nagykálló (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Sajnos, a múlt heti mérkőzésünk elmaradt, de így is nagyon motiváltak vagyunk! Szeretnénk folytatni a jó kezdést, egy győzelemmel pedig megelőzni a tabellán a Nagykállót, amiért tudjuk, hogy keményen kell majd küzdenünk!

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Ismét idegenbe látogatunk, így biztos, hogy küzdelmes meccs vár ránk, de bízom a játékosokban, hogy kedvező eredményt fogunk elérni.

Kótaj (1.)–Biri (7.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán nem tudunk mást elképzelni, mint a győzelmet. Céljaink elérése érdekében nem hibázhatunk.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Kérd ki, Koeman, hadd hűljön, úgy is már egy fél éve tervezzük!

Kállósemjén (2.)–Nyíribrony (13.)

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Hosszú idő után újra hazai pályán játszhatunk, sajnos még szeretett szurkolóink nélkül! Nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése – bármi áron!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Az esélytelenek nyugalmával, de nem feltartott kézzel lépünk pályára.

Nyírbéltek (14.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.)

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Akárcsak az ősszel, most is válogatott szünetben találkozunk a „kis Szparival”, így talán a kis jelzőt el is hagyhatjuk, úgy gondolom, ezzel mindent elmondtam az esélyekről…

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Ősszel magabiztosan nyertünk hazai pályán, úgy gondolom, most sokkal nehezebb mérkőzés vár ránk. Éppen ezért ugyanarra teljesítményre lesz szükség, mint amivel sikerült jól szerepelni az utóbbi hetekben.

A Levelek–Geszteréd mérkőzést elhalasztották. Szabadnapos: Rakamaz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .