Kattints a képre!!

Szépen, csendben, megbízhatóan „pötyögteti” a gólokat Daniel Feier, aki egyáltalán nincs elájulva magától, pláne, hogy sérülések miatt nem tudott csúcsra járatva futballozni.

Feier Dániel további gólokkal segítené a szalkai csapatot Fotó: tudósítónktól

A harminchárom éves, jelentősnek nevezhető játékos múlttal bíró csatár a román második vonalban is szerepelt majd 2020 telén csatlakozott a Mátészalka megyei első osztályú együtteséhez. Pechjére, a tavaszi idény elején félbeszakadt a bajnokság, az aktuális szezonban eleddig hat gólt rámolt be – a Balkány elleni szombati összecsapáson kétszer köszönt be, 3-1-es győzelemhez segítve a tabellán hetedik szatmáriakat. Mondjuk, a Szalka jelenlegi játékos-edzője, Botos Alexandru nem lutrizott, amikor a csatasorba szólította: a szatmárnémeti Olimpiában csapattársak voltak.

– Volt egy kevésbé jó időszakom az őszi szezonban, amikor sérülések miatt nem tudtam teljes intenzitással játszani, de most nagyon jó érzem magam a bőrömben, fizikálisan is sokkal felkészültebb vagyok – taglalta Daniel Feier. – Megtaláltam a helyem a csapatban, a fiúk befogadtak, a hangulat kiváló, mindannyian barátok vagyunk, és ez sokat segít a pályán is. A góljaim számával egyáltalán nem vagyok elégedett, ha nem küszködtem volna sérülésekkel, akkor biztosan a legjobb három között lennék a bajnoki listán. Ha minden rendben lesz az egészségemmel, remélem, legalább tizenöt gólig jutok a szezon végéig, az már jól néz ne ki…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .