Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennyolcadik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A csíkos mezes vajai együttes csaknem egy hónap után lép ismét pályára bajnoki meccsen… Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 18. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tuzsér (7.)–Kék (9.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Az elmúlt hétvégén az utolsó percekben csúszott ki a kezünkből a három pont. Szombaton, hazai pályán, ezt szeretnénk javítani! Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az őszihez képest, jóval erősebb Kék látogat hozzánk. Az elmúlt mérkőzéseken mutatott játékunk és a kialakított helyzetek száma, viszont mindenképpen bizakodásra ad okot. Ami viszont még a felsoroltaktól is fontosabb, hogy itthon tartsuk a három pontot!

Fabók István, a Kék edzője: – A kilencvenes évek közepén elég gyakran megfordultam Tuzséron, igaz a TÉKISZ udvaron, ahol szabolcsi almával raktuk meg a Pityorkákat, ami vitte azt a nagy és hatalmas valamibe. Szerintem van olyan szállítmány, ami még mindig úton van… Ekkor volt ott a foci aranykora, így elmondhatom, nagy múltú csapathoz látogatunk. Az biztos, a jó gyári alap beállítással megyünk, mert ami egyszer már működött, az működni is fog. Úgy gondolom a csapat terhelhető, mivel profikat megszégyenítő módon készül hétről hétre, mint Aladdin az áramszünetre!

Vasárnap

Újdombrád (5.)–Záhony (3.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Itt a lehetőség, hogy a múlt heti vereséget feledtessük, igaz, ez nem lesz egyszerű a remek Záhony ellen. De hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzése a célunk.

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Szerettünk volna hétvégén pályára lépni, sajnos, a körülmények ezt nem tettek lehetővé. Bízunk benne, vasárnap már nem lesz semmi akadálya, hogy játsszunk és bebizonyíthatjuk, főleg magunknak, hogy eredményesek tudunk lenni, ha sikerül kizárni minden zavaró tényezőt. A két gárda ismeri egymást, túl sok újat nem tud mutatni a másiknak. Fontos lesz, hogy melyik csapat tudja ráerőltetni akaratát a másikra és milyen százalékban tudja lehetőségeit kihasználni.

Nyírkarász (10.)–Tiszakanyár (2.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Ezer gonddal küszködve, hétközi meccspótlással hangolunk egy jó csapat ellen, amelynek, ha jól tudom, merészebb álmai is vannak. De a labda gömbölyű, mindemellett illene már élcsapat ellen nyerni, amit remélem átérez, aki rendelkezésre fog állni.

Oláh Levente, a Tiszakanyár edzője: – Úgy gondolom, hétvégi ellenfelünk a Nyírkarász jobb csapat annál, mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy eredményesek legyünk Nyírjákóban.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Gergelyiugornya (1.)–Jéke (15.)

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Az elmúlt fordulóban megszenvedtünk a három pontért, de saját magunknak köszönhetjük, mert sok lehetőséget kihagytunk. Ugyanakkor ami nagyon tetszett, az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok, hogy megszerezzük a győztes gólt. Ha a hétvégén ugyanezt a hozzáállást tapasztaljuk a csapattól, úgy gondolom, nem fog elmaradni a siker.

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – A Gergelyiugornya nagyon meggyőző teljesítményt nyújt, csak elismerni és gratulálni lehet neki az eddigi munkához! Mi a papírforma ellenére próbálunk tenni a győzelemért, mert ez a minimum, ami a hozzáállást illeti. Tudjuk, hogy az egy pont is óriási bravúrnak számítana, de szeretjük a kihívásokat, így győzni megyünk az„oroszlán ”barlangjába! Ugyanakkor lehet, a végén annak is örülünk majd, ha a „játékvezetői hármas” korrekten levezeti a meccset.

Ladányi TC (8.)–Szabolcsveresmart (14.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Lesznek hiányzóink, vannak sérültjeink, de mindenképpen szeretnénk megőrizni idei veretlenségünket.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Készülünk, de nehéz a játékosaink lelkében rendet tenni, pláne, megemészteni, hogy legutóbb egy nekünk álló mérkőzést a játékvezetők elvettek tőlünk. Ráadásul a jó formában lévő Ladánnyal találkozunk, amellyel szemben hasonló teljesítményre törekszünk, mint a Gergelyiugornya ellen, reméljük, színvonalasabb bíráskodás mellett…

Dombrád (16.)–Pátroha (6.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a Kék elleni mérkőzés első félidejében mutatott teljesítményre alapozhatunk.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hazai csapat tabellán elfoglalt helyezése nem téveszt meg minket, maximális hozzáállást várok a srácoktól!

Nyírmada (12.)–Őr (13.)

Szőke István, a Nyírmada edzője: – Pengeélen táncolunk, mert kevesen vagyunk, ezért számunkra minden meccs nagyon nehéz, meglátjuk, mi lesz…

Szabó Attila, az Őr edzője: – Ha úgy játszunk, mint az elmúlt hétvégén és kihasználjuk az adódó helyzeteket, reméljük, három ponttal távozhatunk.

Vaja (4.)–Fényeslitke (11.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Csapatom formájáról nem tudok nyilatkozni, de azt látom, hogy rettenetesen ki vagyunk éhezve a játékra. Ez most kétféleképpen sülhet el: túlpörög a csapat, jobb esetben ott folytatjuk, ahol abbahagytuk…

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Jó meccseket szoktunk vívni a Vajával. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, viszont szeretnénk megnehezíteni a hazai csapat dolgát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .