Kattints a képre!!

Ahogy egy szatmári menyecske mondta: „Ha Tukacs Laci is elkapta, akkor tényleg világjárvány van”.  Az ötvenkilenc éves, snájdig sportember napjait is megmételyezte a koronavírus, de nem kell aggódni, mint annyi mást – ezt is kiheverte.

Tukacs László, híresen nagy Újpest szurkoló, véradásra is a klub mezében ment Fotó: magánarchívom

Olyannyira, hogy a Túristvándi megye hármas futballcsapatának mindenese, aki mindemellett – ötvenkilenc évesen – a kölcsei öregfiúk oszlopos tagja már vágja a centit a visszatérésig.

– Éppen két hete, hogy hazajöttem egy pingpong edzésről, úgy rázott a hideg, hogy kattogott a fogam, amikor kiszálltam a kocsiból – regélt megpróbáltatásairól Tukacs László. – Akkor este két pizsamát átizzadtam, majd a napok múltával lassan jobban lettem. Újpesttől Kispaládig, Ózdtól Túristvándiig, mindenhonnan kerestek, a szeretet gyógyít ezek szerint. Egyéni kúrának vetettem alá magam: minden este, szigorúan vírusvédelmi céllal bekapok egy centis pálinkát. De tényleg mindenki legyen óvatos, nem lehet itt már tudni semmit. Minél előbb szeretnék ismét focizni, bár még nem merek kapdosni…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .