Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex hazai pályán, a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport huszonnegyedik fordulójában.

A kék mezes sényőiek az Eger ellen próbálták feledtetni a múlt heti botlást Fotó: tudósítónktól

A táblázaton negyedik Eger ellen próbálta feledtetni a legutóbbi, fővárosban kapott „zakót” a Sényő, amely a búsan csapkodó esőben szerzett vezetést – vidám pillanatról gondoskodva a hazai stábnak. A folytatásban kikacsintott a nap is a jobbára a mezőnyben gyürkőző felekre: az előny tudatában nyugodtabban játszott a szabolcsi brigád, miközben jól zárt hátul, megfojtva a hevesi próbálkozásokat. Egészen a 77. percig, amikor egy szöglet utáni kavarodásból egyenlített az Eger – szinte a semmiből. Kár érte, igaz az utolsó másodpercekben meccslabdája volt a vendégeknek, akik nem éltek vele, így maradt a döntetlen.

A Kisvárda Master Good II. már délben pályára lépett és nyert a debreceni „fakó” otthonában.

NB III., Keleti csoport: 24. forduló

Sényő-Carnifex–Eger 1–1 (1–0)

Sényő, zárt kapu, v.: Kátai. Sényő: Gazsi T. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Fabu M., Boros D., Farkas M., Lizák B. (Magyar G.), Barcsay M. (Schmidt P.), Molnár M., Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Molnár M. (25. p), illetve Katona A. (77. p.)

Imrő László: – Nagyot küzdöttünk! A második félidőben meg volt az a két lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a meccset, viszont egy egynél az egri csapatnak volt az utolsó nagy helyzete. Így azt gondolom, igazságos a döntetlen, még ha egy picit közelebb is álltunk a győzelemhez.

DVSC II.–Kisvárda Master Good II. 0–1 (0–1)

Debrecen-Pallag, zárt kapu, v.: Mezei M. Kisvárda II: Odincov – Kramar, Vass O., Avetiszjan, Sikorszki – Szőr, Gyüre – Szentes D., Mihalik (Czérna, 76.), Atamasz (Szavcsenko, 61.) – Himics. Edző: Kocsis János.

Gól: Himics (23.)

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzést, annak ellenére, hogy széllel szemben játszottunk, nagyon sok mindent sikerült megvalósítanunk az előzetes terveinkből. Az első 15-20 percben minimum három nagy lehetőségünk volt, hogy gólt tudjunk szerezni, az egyikből betaláltunk, és nem sokkal később megvolt az esélyünk arra, hogy magabiztosabbá tegyük a mérkőzést, sajnos az az ordító helyzet kimaradt. Mindenképpen pozitívum, hogy most sikerült megtartanunk az előnyünket, de még a meglévő hibáinkat teljesen nem tudtuk levetkőzni. Remélem, hogy a jövő héten még tudunk előre lépni, és magabiztosabbá tudjuk tenni a játékunkat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .