Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén – zárt kapu mellett.

A listavezető Tarpa után ezúttal a nagyecsedi csapat ostromát próbálja visszaverni a Kozma József vezérelte gyulaházi védelem Fotó: háromhatárhírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 18. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Tarpa (1.)–Mándok (8.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Mérkőzésről mérkőzésre nehezebb tartani a pozitív sorozatot, ettől függetlenül úgy gondolom, terveknek megfelelően dolgozunk, haladunk. Mint mindig, ezúttal kiélezett meccsre számítunk a meglepetésre képes Mándok ellen, de természetesen szeretnénk folytatni veretlenségi sorozatunkat.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, amire azért nem fektetetek hangsúlyt, mert bárkit képesek vagyunk legyőzni, ugyanakkor bárkitől képesek vagyunk kikapni. Egyelőre még nem tudom, melyik arcát fogja mutatni hétvégén a csapat, de minden sorozat megszakad egyszer és itt nem magunkra gondolok…

Nagyecsed (4.)–Gyulaháza (14.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Hosszú idő után újra hazai bajnoki meccs, a mostanában masszív Gyulaházát fogadjuk, ettől függetlenül a három pont megszerzése a célunk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Két eltiltott és sérült játékosainkat nélkülözve megpróbálunk meglepetést szerezni.

Nyírmeggyes (12.)–Csenger (10.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A hétvégi kudarc után remélem, ezúttal javítani tudunk. Az még kérdéses, mennyi egészséges játékosom lesz, de hiszem, hogy az a tizenegy, aki pályára lép, mindent meg fog tenni a siker érdekében.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Reméljük, jó irányba indul el a csapat, szeretnénk bátor, eredményes játékot produkálni.

Baktalórántháza (13.)–Kemecse (15.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, a héten mindenki átgondolta a legutóbbi meccsen tanúsított teljesítményt, mert rettentő fontos feladat előtt állunk, még egyszer így nem futballozhatunk! Nem akarok nagy szavakat használni, mindenkitől a tétnek megfelelő hozzáállást várok, csak így lehetünk eredményesek a továbbiakban.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Két hasonló cipőben járó csapat játszik, remélem, ebből a párharcból mi jövünk ki jobban.

(A mérkőzés 15 órakor kezdődik)

Vasárnap

Balkány (11.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Tarpa után véleményem szerint a Vásárosnamény rendelkezik a legerősebb kerettel, nem véletlenül áll a második helyen, elvégre a tabella nem hazudik. Sajnos, a helyzet nálunk már kezd tragikussá válni, és nem látom a fényt az alagút végén. A sérült játékosok nem egy-két hétig fognak hiányozni, ezért az ifiből szükséges feltölteni a létszámot, mondanom sem kell, így nekimenni a Namény elleni mérkőzésnek nem valami biztató… Ettől függetlenül, aki rendelkezésre fog állni, biztosan oda fogja magát tenni, majd kiderül, ez mire lesz elég…

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Szerintem minden csapatnál előfordulnak sérülések, betegségek, így nálunk is. Ennek ellenére ez egy helyzet, amit meg kell oldani. Másik probléma, amit szintén kezelni kell, hogy a hétvégére újból rossz időt jósolnak, ismerve a balkányi pályát, érdekes mérkőzés elé nézünk…

Nagyhalász (9.)–Nyírgyulaj (3.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A jó erőkből álló Nyírgyulajt fogadjuk, szeretnénk megőrizni ide hazai veretlenségünket.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt években nem sok sikerélményben volt részünk Nagyhalászban, biztos vagyok abban, hogy most is vért kell izzadnunk, ha „pontosan” akarunk távozni.

Újfehértó (6.)–Ibrány (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Jó formában várja mindkét csapat a mérkőzést. Igyekszünk megőrizni veretlenségünket.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Mindkét csapat eredményesen kezdte a szezont, úgy gondolom, hasonlóan szeretné folytani. Rendkívűl fiatal, jól felkészített brigáddal találkozunk a hétvégén, ugyanakkor remélem, sikeresen vesszük ezt akadályt is.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 15 óra)

A Fehérgyarmat–Mátészalkai MTK mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .