Kattints a képre!!

Nem csak a húszéveseké a világ – dalolta anno Aradszky László. Ámbátor Haller Renátó aligha ezt dúdolgatta magában, amikor vasárnap klasszikus mesterhármast vágott a Nyírkarász elleni megye kettes bajnokin.

Haller Renátó (elöl, piros mezben) újra sínen van Fotó: tudósítónktól

A Nyírerdő csoportban szereplő Pátroha kerekes húsz esztendős csatára huszonnégy perc leforgása alatt rámolt be három gólt az idegenbeli fellépésen, amelyen együttese 4-2-re diadalmaskodott.

– Még a Filo színeiben, U19-es meccsen lőttem hármat egy meccsen, a „nagyok” között most először, remélem nem utoljára – elmélkedett Haller Renátó, aki nyár óta erősíti a tabellán ötödik együttest, és az aktuális szezonban ötször volt eredményes. – Jól érzem magam Pátrohán, most már megy a játék is, ami őszről nem igazán nem mondhattam el. Sok helyzetet kihagytam, akkor kissé elkeseredtem: amikor februárban újraindult a bajnokság, a második, Újdombrád ellen mérkőzésen betaláltam, ez feldobott, azóta sínen vagyok. Szeretnék bizonyítani, gólokat minél több gólt rúgni, mert többre vagyok képes.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .