Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Fabók István, a Kék edzője a legutóbbi meccsen testközelből láthatta, amiként Mándi László (piros mezben) és a Gergelyiugornya igazolta jó hírét Fotó: háromhatárhírei/Lakatos Márió

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Tuzsér (7.)–Nyírmada (12.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Szombaton mi nyitjuk Tuzséron a tavaszi szezont, amely előreláthatólag nagyon hosszúnak és nehéznek ígérkezik. A felkészülés idejére betervezett munkát elvégeztük, amit az bizonyít legjobban, hogy a négy, őszről elmarad, mérkőzés tizenkét pontjából, nyolcat sikerült megszereznünk! Bízunk benne, hogy jó időjárási körülmények között és a kora tavaszi pályaviszonyoknak megfelelő, valódi gyepen tudunk majd játszani! Van „törleszteni” valónk a vendégekkel szemben, hiszen az őszi nyitómérkőzésen sikerült nekik megtréfálni bennünket! Ez most nem történhet meg, hiszen még csak márciust írunk, nem pedig áprilist!

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Nehéz mérkőzés elé nézünk, ráadásul az elmúlt hétvégén nem játszottunk, számomra is talány, ez milyen hatással lesz a csapatra.

Vasárnap

Fényeslitke (10.)–Záhony (3.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Hét hiányzó játékosból jelenleg még kérdéses, mennyi lesz bevethető, a tisztes helytállás lehet az egyetlen célunk.

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Jó lenne már végre visszatalálni a helyes útra! Nem kell hozzá más, csak azt csinálni, amiben eddig jók voltunk: gólokat szerezni! Sajnos, görcsösek vagyunk az ellenfél kapuja előtt és ez rányomja a bélyegét az egész csapat teljesítményére. A játékvezetés pedig egész egyszerűen katasztrófa. Meg se közelíti még a megyei másodosztály szintjét sem. Pedig nem hiszem, hogy teljesíthetetlen a feladat. Nem szokásom bírálni a sporikat, de ami sok az sok! Meg sem szólalhatunk mérkőzés közben, nemhogy megkérdőjelezhetnénk egy-két döntést. Ha mégis, egyből sárga lap a jutalom. Bár sokszor az az érzésem, csak mi kapunk kitüntetett figyelmet!

Újdombrád (6.)–Jéke (15.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Remek hozzáállást tanúsítottunk az előző mérkőzésen, ilyen mentalitással győzelmi esélyünk lesz vasárnap.

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Az újdombrádi csapat a múlt heti eredménye alapján jó passzban van, ennek nem nagyon örülünk! Bízom abban, hogy teljes létszámban jelen leszünk és egyre jobban játékba lendülve, „pontosabban” játszunk ezen a hétvégén!

Nyírkarász (11.)–Szabolcsveresmart (13.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nem is tudom most már mit mondjak, mit tegyek, de ez a helyzetkihasználás katasztrófa: minden mérkőzés három-négy ziccerrel indul, amíg mi mindet kihagyjuk, ellenfeleink tulajdonképpen meg sem izzadnak azért, hogy gólt rúgjanak nekünk. Nekem és a játékosoknak, remélem van otthon tükör, hogy ha belenézünk mit is látunk, mert ez nem Nyírkarász nevéhez méltó szereplés!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha a fejekben rendet tudok rakni a hétvégére, mert a legutóbbi két meccsen lélekben valahol máshol jártak a fiúk, akkor talán lesz keresnivalónk a szerintem a jelenlegi helyezésnél jobb Karász ellen.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Gergelyiugornya (1.)–Pátroha (5.)

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Kezdődik a tavaszi idény, rögtön egy jó csapat ellen. Most is azt mondom, amit az első forduló előtt, a Pátroha ennek a csoportnak a meghatározó csapata évek óta! Az „odavágón” nagyon jól játszottunk Pátrohán, azóta sem futballoztunk olyan jól egy meccsen sem. Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, de mi azért most is győzni akarunk. Sziszi nem lesz, ugyanakkor bízom benne, hogy tudjuk pótolni! Végre itthon játszunk, ennek örömére megnyitjuk a „töltés szektorokat” a mérkőzésre!

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégén jó és erős ellenféllel szemben játszunk, de szeretnénk kedvező eredményt elérni. Mert nincs lehetetlen, bízom a fiúkban, hogy képesek megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát.

Ladányi TC (8.)–Kék (9.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Meglehetősen sok probléma sújt minket, remélem, egyenesbe jövünk a hétvégére, mert a csapat teljesítménye biztatót és szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén a csoport leendő bajnoka ellen egy nagyon jó félidőt láttam a csapatomtól. Na, ez über franko. Számomra egyértelműen itt a tavasz, nem csak azért mert, jön a tizenhatodik forduló, hanem mert anyázást is hallani néha az elnyúló szabolcsi délutánokon. Ez már majdnem az igazi, de mégsem. Megfeszítve készülünk hétről hétre, ki így , ki úgy. De az biztos hogy, nem leszünk korlátozottak mint a játszótéri homokozó. Van egy nagy puzzle amit, szép lassan kell majd úgy kirakunk, mint a parizeres csávónak, mátyást.

Dombrád (16.)–Őr (14.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Igazság szerint teljesen vakon indulunk neki a folytatásnak, gyakorlatilag semmi nem biztos…

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Ha azt a formát, amit az előző meccsen mutattunk, át tudjuk menteni erre a fordulóra, akkor három ponttal távozhatunk Dombrádról. Bizakodó vagyok, annál is inkább, mert több hiányzó játékosunk visszatér.

A Vaja–Tiszakanyár mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .