Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex, akárcsak a Kisvárda Master Good II. idegenben lépett pályára az NB III. Keleti csoport tavaszi idényének nyitányán.

A fehér mezes Kisvrda II. szépen helytállt az álcsapatnak számító Jászberény otthonában Fotó: kisvárdafc

A bennmaradásért harcoló Mezőkövesd II. – több visszajátszó futballistával soraiban – fejesgóllal szerzett vezetést félóra múltán, majd a sényői csapatnak is akadtak lehetőségei a szünetig, mindhiába. A pihenőt követően nem volt hiány eseményekben: előbb egyenlítettek a szabolcsiak, kisvártatva viszont emberhátrányba kerültek, sőt ismét futniuk kellett az eredmény után, erőfeszítésüket pedig siker koronázta: az előre húzódó Klepács Krisztián bólintásával pontot mentett.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. értékes pontot szerzett a tabellán második Jászberény otthonában.

NB III., Keleti csoport: 22. forduló

Mezőkövesd II.–Sényő-Carnifex 2–2 (1–0)

Mezőkövesd, zárt kapu, v.: Gál P. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Fabu M. (Barcsay M.), Kapacina K. (Molnár M.), Boros D., Farkas M., Lizák B. (Barta G.), Kapacina V., Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Konsztatinosz, Bencze M., illetve Lizák B., Klepács K. Kiállítva: Kapacina V. (74. percben)

Imrő László: – Kihoztuk a maximumot a mérkőzésből. Az első félidőt átaludtuk, a szünet után viszont nagyon nagy energiát mozgósítottunk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. Viszont két óriási egyéni hiba következtében nehézzé tettük a találkozót, ugyanakkor ember- és gólhátrányban sem tettünk le arról, hogy legalább egy pontot elvigyünk  a remekül megerősített Mezőkövesd otthonából! Úgy érzem, a második félidő alapján rászolgáltunk az egy pontra

Jászberény–Kisvárda Master Good II. 2–2 (1–2)

Kisvárda II: Odincov – Kramar, Vass O., Kravcsenko, Luscsik – Szőr, Avetiszjan – Szentes D. (Czérna, 66., Sikorszki, 86.), Mihalik (Czene, 76.), Atamasz – Himics. Edző: Kocsis János

Gól: Pálinkás (10. és 71.) illetve Atamasz (16. és 31.)

Kocsis János: – Nem volt egyszerű mérkőzés, hiszen a hazai csapat minden eszközt bevetett annak érdekében, hogy eredményes tudjon lenni. Ezek az eszközök sokszor a sportszerűség határait is túllépte. A játékvezetőnek nagyon nehéz dolga volt, de igazából nem volt kellően határozott ahhoz, hogy sportszerű keretek között folyjon a mérkőzés. Saját magunkról elmondhatjuk, hogy felnőtt csapat módjára vettük fel a kesztyűt. Végig a megbeszélteket betartva, nagyon szép gólokat szerezve játszottunk az egész mérkőzésen. Hibát követtünk el sajnos 2-1-es vezetésünknél, amiben nekem is megvan a részem, de tanulnunk kell ebből is. Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy ez egy felnőtt bajnokság, gyerekek itt már nem játszhatnak. Ettől függetlenül azt mondják: „ami nem öl meg, az megerősít”. Én bízom benne, hogy a mai látottakból és tapasztaltakból is fogunk tanulni, és erősödni, és a jövő héten még erősebbek tudunk lenni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .