Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi, elhalasztott 15. fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Az idén még hibátlan tiszalöki csapat szombaton a nagykállói csapat kapuját veszi célba Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Nagykálló (10.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot.

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Meg kell kezdenünk a felzárkózás, ez pedig csak úgy történhet meg, ha pontot, pontokat szerzünk.

Vasárnap

Kótaj (4.)–Apagy (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Megint egy rangadót játszunk, de a múlt heti vereség után csak a győzelem elfogadható számunkra.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A top forma egy kicsit távol van még tőlünk, ez köszönhető annak, hogy folyamatosan, minden héten valaki megsérül. Ettől függetlenül jó meccsre számítok, mindent megteszünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 10 óra)

Geszteréd (9.)–Nyírlugos (15.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – A célunk az, hogy hazai pályán minél több pontot gyűjtsünk, ha már idegenbe nem megy. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert biztos vagyok benne, hogy a nyírlugosi csapat is szeretné elkezdeni a felzárkózást a tabellán.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Továbbra is bizakodunk, előbb-utóbb csak megtörik a jég.

(A felnőtt mérkőzés 11 órakor kezdődik)

Levelek (12.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Nyilvánvaló, hogy nem egy sima előkészületi meccs lesz, főleg, mert nem csak edzőpartnerek akarunk lenni. Úgyhogy, mint Muhammad Ali mondta: Lebegj, mint a lepke, csípj, mint a méh!

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát, ennek érdekében ismét mindent meg kell tennünk, hogy elérjük célunkat.

Rakamaz (6.)–Biri (7.)

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Van bőven javítani valónk a múlt heti gyenge játék után. Valószínűleg mindkét oldalon sok hiányzó lesz, viszont mindenképpen győzni szeretnénk.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Egyelőre annyi biztos, hogy ellenféllel szemben állunk fel…

Kállósemjén (1.)–Nyírbéltek I14.)

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Függetlenül ellenfelünk tabellán elfoglalt helyétől tudjuk, hogy magas koncentrációra, és mindent elsöprő győzni akarásra lesz szükség vasárnap is! Bízom a srácokban, erősnek érzem őket mentálisan, mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében!

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk az egyik bajnokaspiráns ellen, ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni a tisztességes eredmény elérése érdekében.

(A mérkőzést a nyíregyházi Városi Stadionban rendezik, kezdés: 15 óra)

A Kálmánháza–Nyíribrony (3–3) mérkőzést korábban játszották. Szabadnapos: Tiszavasvári.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .