Kattints a képre!!

Ami február elején még szinte elképzelhetetlennek tűnt, a hónap végére valósásság magasztosult: a megyei csapat túlnyomó többsége „hazatért”: otthon játszik az aktuális bajnoki fordulóban.

A kéki csapat már az elmúlt hétvégén is saját otthonában fogadta ellenfelét Fotó: Nagy Szabolcs

Az első osztályban a Vásárosnamény-Fehérgyarmat meccsnek Tarpa, vasárnap az Ibrány-Nagyhalász örökrangadónak a nyíregyházi Városi Stadion, míg a Mándok-Újfehértó találkozónak a gyulaházi műfüves létesítmény lesz a helyszíne. A tizenhetedik forduló további öt találkozóját kivétel nélkül  saját otthonában rendezi a pályaválasztó együttes.

A másodosztály Pannónia Zrt. csoport hétvégi hat mérkőzéséből kettőt játszanak műfüvön (Kótaj-Apagy, Kállósemjén-Nyírbéltek, a Nyírerdő csoportban a Gergelyiugornya-Kék meccsnek Tarpa ad otthont, illetve a Nyírkarász – albérletben – Nyírjákón fogadja a Pátrohát. A Kelet-Magyarország csoport hétvégi programjában hat összecsapás szerepel, közülük csupán egy, a Tisztaberek-Nábrád ütközetet rendezik semleges körülmények között, jelesül Fehérgyarmaton.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .