Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén – zárt kapu mellett.

A csengeriek ezúttal a Nagyecsed elé próbálnak áthatolhatatlan „falat” húzni Fotó: Lakatos Márió

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 17. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Gyulaháza (14.)–Tarpa (1.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal. Tudjuk, hogy jó játékosokkal, minőségi munkát végez hétvégi ellenfelünk, ugyanakkor bízom csapatomban, és megpróbáljuk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Folytatódik a tavaszi menetelés, mint az előző fordulók bizonyították, minden meccset nagyon komolyan kell venni. Ezúttal is nagyon nehéz meccsre számítunk egy jó formában lévő csapat ellen, de reméljük, jó sorozatunk nem szakad meg.

Csenger (9.)–Nagyecsed (4.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az Ecsed nagyon jól kezdte az évet, ettől függetlenül szeretnénk nyerni, mert égetően szükségünk minden egyes pontra. Sajnos, eddig minden meccsen kaptunk gólt, ideje lenne már egyszer „nullázni” hátul, ami stabilitást adna a csapatnak.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Magam is kíváncsi vagyok az első igazi füves meccsünkre, vannak sérültek, betegek, sebeinket nyalogatjuk, ennek ellenére mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzése érdekében.

(A mérkőzés 12 órakor kezdődik)

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Fehérgyarmat (15.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Itt a jó idő, gyógyulnak a sérültek, többet tudunk edzeni, bizakodva várjuk a hétvégi mérkőzést. Soha nem egyszerű egy kiesés ellen küzdő csapat ellen játszani, de szeretnénk visszavágni a Gyarmatnak a tavaly elszenvedett kupavereségért. Ha az őszi kupameccsen kialakított gólhelyzetek felét sikerülne ezúttal kidolgozni, akkor nyerni fogunk.

Balogh Péter, a Fehérgyarmat edzőpárosának tagja: – Próbáljuk rendezni sorainkat és a tisztes helytállásra törekszünk.

(A mérkőzést Tarpán rendezik)

Nyírgyulaj (3.)–Balkány (11.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt két fordulóban nem játszottunk igazán jól, de eredményesek voltunk, nem bánnám, ha most is ez történne…

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Nyírgyulaj egyértelműen nagyon erős csapat, ugyanakkor a mi gondjaink nem szűntek, ennek ellenére, ha azzal az akarással, fegyelmezett játékkal tudunk előrukkolni, mint legutóbb, ebben az esetben szoros meccset vívhatunk.

Nyírmeggyes (12.)–Kemecse (16.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem becsüljük le az ellenfelünket, de hazai pályán számunkra csak a győzelem elfogadható.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Nincs miről beszélni, számunkra ezen a meccsen csak a három pont megszerzése az elfogadható, bár tudjuk, az ellenfél is hasonlóképpen érez.

Mátészalkai MTK (7.)–Baktalórántháza (13.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Hosszú idő után ismét hazai pályán játszunk, ez nagy motivációval szolgál, a cél pedig a három pont megszerzése.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Ebben a bajnokságban kifejezetten jól szereplő csapathoz látogatunk, szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

(A mérkőzés 14.30-kor kezdődik)

Vasárnap

Ibrány (5.)–Nagyhalász (10.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Ismét elérkeztünk a mindkét település által várt rangadóhoz, amely ismét bizonyítani fogja, hogy helyezéstől és állománytól függetlenül ez mindig kiélezett küzdelem. Természetesen minden játékosom átérzi ennek súlyát, szeretnénk szurkolóinkat egy Halász elleni győzelemmel megörvendeztetni.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Nem akarok közhelyeket puffogtatni, mivel zárt kapu mellett, nézők nélkül, semlegesen helyszínen lesz a mérkőzés, így az igazi varázsát elvesztette. Ezért csak egy következő bajnoki meccs lesz, amelyre becsületesen felkészülünk és megpróbálunk minél eredményesebben szerepelni.

(A mérkőzést Nyíregyházán, a Városi Stadionban rendezik, kezdés: 11 óra)

Mándok (8.)–Újfehértó (6.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – A múlt héten pontokat vesztettünk, de ami még inkább bosszant, több meghatározó ember is kiesett. Az Újfehértó stabil, jó csapat, kevesen leszünk, de mindent megteszünk a jó szereplés érdekében.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Reméljük ez a pofon helyre tett mindenkit. Tudjuk mi az oka, hogy így alakult az előző mérkőzés és egész héten azon vagyunk, hogy javítsunk és csakis a következő feladatra összpontosítsunk. Jó csapattal találkozunk, ennek megfelelően nekünk is a legjobb arcunkat kell mutatni és nem hatvan-hetven percig, hanem az egész meccsen. Bízom a srácokba, mert tudom mire képesek.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .