Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport őszi, elhalasztott 15. fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Molnár András, a Nyírkarász kapusa újabb „munkás” meccsre számíthat Fotó: Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Vasárnap

Ladányi TC (9.)–Őr (14.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Egy újabb „hatpontos” mérkőzés, amelyet nem bukhatunk el! Remélem, nem lőttük el az összes puskaport legutóbb, mert egész egyszerűen nyerni kell ezen a meccsen.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Sokan leírnak minket, de én változatlanul bízom a fiúkban, hogy mindent megtesznek a bennmaradás érdekében. Egyet ígérhetek: küzdünk tovább!

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik, kezdés: 11.30)

Záhony (2.)–Tiszakanyár (4.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Eltelt két forduló és úgy gondolom, nagyban befolyásolja majd a mérkőzés kimenetelét az ezeken szerzett tapasztalat. Technikailag, taktikailag és mentálisan is topon kell lennünk a Tiszakanyár ellen, mert nagyon jó csapatnak tartom. De mivel jól ismerem a saját csapatomat, tudom, hogy a motivációval biztos nem lesz gond. Remélem jó pályán, jó időben fogadjuk ellenfelünket és bízom benne, hogy színvonalas mérkőzésen otthon tartjuk mindhárom pontot!

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Egységes, nagyon jó erőkből álló, remek edzővel rendelkező csapathoz látogatunk vasárnap, ami mindennek ígérkezik, csak könnyűnek nem! Ponttal, pontokkal szeretnénk hazajönni, de ehhez mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtani Záhonyban.

Gergelyiugornya (1.)–Kék (8.)

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Ahogy hallom a Kék nem csak darabszámra van meg, hanem minőségileg is erősödött, amit az elmúlt két forduló is igazolt! Nem fogjuk félvállról venni a feladatot, mivel mi mindig a soron következő mérkőzést akarjuk megnyerni.

Fabók István, a Kék edzője: – Egyértelmű, sőt világos, ha a csapatból kivették a féket, akkor a csapat működik és nyer, ráadásul még gólt sem kap. Ez számomra elgondolkodtató. Most egy olyan meccs következik, Esze Tamás és a zsindelyes szülőhazájában, mint amit Horváth Feri említett: ha nem az első helyezettel játszanánk, még nyerhetnénk is. Na, de ha már ott vagyunk, felszabadult és vagány srácokat várok az arénába, nekünk a biztos bennmaradásért minden meccsen győzelemre kell játszanunk. Hiszek benne, hogy a régi jó dolgokból azért még maradt valami! Nagyapám mondta egyszer: fiam, amit most mondok, soha ne felejtsd el, vésd jól az eszedbe. De, basszus elfelejtettem!

(A mérkőzést Tarpán rendezik)

Nyírkarász (10.)–Pátroha (5.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Minden hétvégén azzal szembesülök: az ellenfeleknek három-négy helyzet szükséges, hogy gólokat szerezzenek, miközben nekünk nyolc-tíz is kevés ehhez. Amíg ez nem változik, addig pontok nélkül maradunk! De azért dolgozunk hétköznap, hogy ez megforduljon.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégi mérkőzést, ha minden jól megy, már füves pályán, megfelelő időjárás mellett tudjuk lejátszani, ettől már csak az lenne jobb, ha pontokkal tudnánk hazatérni.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Újdombrád (6.)–Szabolcsveresmart (12.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Az kevés, hogy javul a játékunk, most már mindenképpen pontokat kell szerezni!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha nem leszünk olyan tompák, mint a múlt hétvégén, plusz kihasználjuk az adódó helyzeteket, talán lesz keresnivalónk.

Fényeslitke (13.)–Tuzsér (7.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Aki csak azzal érzi magát erősnek, hogy beleszáll másokba, az igazából gyenge! Egymást kell, hogy felépítsük, nem szabad egymásnak esni! Mindemellett hadilábon állunk a gólszerzéssel, pedig a helyzeteket kidolgozzuk, ha ebben előre tudunk lépni, az eredményesség is javulni fog.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Finisbe érkezett a felkészülésünk, a héten kapják a játékosok a legnagyobb terhelést! Ennek szerves része a Fényeslitke elleni mérkőzés. Bízunk benne, hogy jó minőségű pályán játszhatunk vasárnap, legyen az természetes vagy műfű, a heti edzéseken mind a kettőre felkészülünk! Igazi, kemény szomszédvári csatára készülünk, ahol sokkal pontosabb befejezéseket várok a srácoktól mint az elmúlt mérkőzésen! Fábián letöltötte sárgalapjai utáni büntetését, így újra a rendelkezésünkre állhat.

A Vaja-Jéke (2–2) mérkőzést korábban játszották. A Dombrád–Nyírmada mérkőzést május 26-án rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .