Kattints a képre!!

Igaznak bizonyult tegnapi információnk: a Dombrád nem jelent meg a helyszínen, így a tizenharmadik fordulóból elhalasztott Fényeslitke elleni – szerdára kiírt – mérkőzés pótlása meghiúsult.

A litkei pályán csak a hazai csapat melegített… Fotó: tudósítónktól

Miként arról kedden beszámoltunk, a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő dombrádi együttes tagjai között van koronavírussal fertőzött, ráadásul a szakmai stábban is akad beteg, akik az elmúlt napokban érintkeztek a játékosokkal. A Tisza-parti egyesület ezért újabb halasztást szeretett volna, és nem utazott el Fényeslitkére.

Ugyanakkor a hazai csapat, akárcsak a kijelölt játékvezetői hármas megjelent a helyszínen, majd a szabályban lefektetett félóra várakozási idő után lefújták a mérkőzést. A meccsről az Igazgatóság versenybizottsága dönt: a Labdarúgás Versenyszabályzat ide vágó paragrafusa értelmében a találkozó három 3 pontját valószínűleg a litkei csapat fogja megkapni.

 

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .