Kattints a képre!!

A Kormány család tagjai számára kitaposott út vezetett – a futballpályára. Kormány László, a korábbi nagyhalászi kapus, jelenleg aktív játékvezető két fia ugyancsak benne van a „szakmában.

Egy igazi futballcsalád: Kormány László (középen) két fia, az egyaránt a Halászt erősítő Szabolcs (balról) és Gergő társaságában Fotó: magánarchívum

Speciel Kormány Szabolcs a téli-tavaszi szezonban bejátszotta magát a Halász megye egyes csapatába, míg testvére, Gergő az ifiben edződik. Szóval, kisebbfajta (foci)dinasztia épült ki az egylet berkein belül.

– Nyáron kerültem fel a nagycsapathoz, ősszel az ifiben játszottam, télen már szerepeltem az edzőmeccseken, idén pedig mind a négy bajnokin lehetőséget kaptam – vázolta röpke karrierjét az évszakok múltával egyre feljebb kapaszkodó Kormány Szabolcs, aki tizennyolc éves kora dacára több poszton is bevethető. – Ilyen családi háttér mellett egyértelmű volt, hogy futballozni fogok: négy éves korom óta ott vagyok a pályán, gyakorlatilag mentem apával, idővel pedig a tesóm is csatlakozott. Nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam a felnőttek között, próbálok bizonyítani és meccsről meccsre fejlődni. Szeretnék tovább tanulni, jövőre egyetemre menni, közben arra törekszem, hogy stabil megye egyes játékos legyek, aztán a többi jön magától.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .