Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport őszi, elhalasztott 15. zárófordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Hosszú idő után ismét lesz bajnoki meccs a szatmárcsekei pályán – zárt kaou mellett  Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Csengersima (3.)–Kocsord (9.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Idei első hazai mérkőzésünkön győzelemmel szeretnénk debütálni.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Jó eredményt szeretnénk elérni Simán. Azt gondolom, erős ellenféllel játszunk, de a mi csapatunk sem rossz, bár akadnak még hiányosságok, előbb-utóbb összeállunk és bízhatunk a sikeres folytatásban.

Nyírbátor (1.)–Vámosoroszi (4.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ugyanúgy készülünk, mint minden korábbi mérkőzésre, bár tudjuk, az Oroszi nem véletlenül stabil tagja már hosszú ideje az élcsoportnak. A hazai pályán viszont mindenképpen győzelemre fogunk játszani.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A hétvégénk a győzelmünk ellenére katasztrofálisra sikeredett, különösen a folytatás szempontjából. Sérülések újultak ki, eltiltás, családi okok, munkahelyi elfoglaltság és még sorolhatnám, hogy mivel kell szembesülnünk. Így sosem egyszerű egy idegenbeli meccs, pláne, ha a bajnokesélyes Nyírbátorhoz látogatunk. Ugyanakkor mi nem az a csapat vagyunk, amely egykönnyen megadja magát, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy bele tudjunk nézni egymás szemébe a meccs után, akármilyen összeállításban is lépünk majd pályára.

Tisztaberek (10.)–Nábrád (13.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégén már helyenként jól játszottunk, amit, ha állandósítani tudnánk, akkor sikerülhet győzedelmeskedni.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Most már mindenképpen domborítani szükséges, mert pontszámban kezdünk nagyon leszakadni. Nem szabad nézni, ki az ellenfél, kedvező eredményt kell elérni!

(A mérkőzést Fehérgyarmaton rendezik)

Vasárnap

Nyírcsaholy (12.)–Szatmárcseke (7.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Biztos vagyok benne, hogy a játékosok átérzik a mérkőzés fontosságágát, és mindent meg fognak tenni azért a pályán, hogy sikerüljön megszerezni a győzelmet a masszív Cseke ellen, ami pozitív lökést adhatna a csapatnak.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Okosat nem tudok mondani, hülyeséget meg nem akarok, annyi bizonyos, ilyen felkészülésünk még nem volt. Három edzőmeccset játszottunk, de van olyan futballistám, akit november óta nem láttam… A jól erősítő Csaholy ellen össze kell kapnunk magunkat, ha pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni.

Nyírvasvári (5.)–Ópályi (8.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nagyon várjuk már, hogy újra tétmérkőzést játszhassunk. Nem lesz könnyű dolgunk, de ha a kitűzött céljainkat el akarjuk érni, akkor az ilyen meccseken nem szabad pontot vesztenünk. Csak a három ponttal lennék elégedett.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Jó csapathoz utazunk, mindent elkövetünk a pontszerzés érdekében.

Encsencs (6.)–Sonkád (14.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Azt gondolom, jó szériában van a csapat, a játékosok motiváltak, frissek, a hétvégére az időjárás, ezzel együtt a pálya minősége is javulni fog, így minden adott, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Az Encsencs csaknem az élcsoporthoz tartozik, mi ugyebár utolsó helyen állunk, mit lehet ilyenkor mondani? Mi még csak alakulunk a téli változások után, de amit tudunk megteszünk. Hozzáteszem, még sosem játszottunk a hazai csapattal, ez is érdekes lesz számunkra…

Szabadnapos: Nagydobos, Milota.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .