Kattints a képre!!

Ez mesteri volt. Szó szerint. Tóth Dávid nyolc perc leforgása alatt mesterhármast hintett az Újfehértó elleni megye egyes bajnokin, helyet követelve magát a futballkrónikába.

Tóth Dávid (középen) a hajrában tarthatatlannak bizonyult Fotó: tudósítónktól

Pláne, hogy a Gyulaháza huszonnégy éves csatára akkor domborított, amikor égett a ház: együttese ugyanis a 81. percben 3–0-ra vesztésre állt a vasárnapi bajnokin, vagyis a sírból mentett pontot.

– Talán ez volt életem eddigi legjobb meccse, bár remélem, azért még lesz hasonló – nyomatékosította Tóth Dávid. – Annyit elárulhatok, szünetben, amikor már három „fával” vezetett az ellenfél, mindenki le volt törve: Bardi Gabi edző bejött és mondta, hogy kapjuk össze magunkat, mert szégyen ez az egész. Szóltam a többieknek: mutassuk meg nem csak Gabinak, hanem saját magunk miatt is, hogy nem ennyi van bennünk. A második félidőben próbáltunk játszani, persze, hazudnék, ha azt mondanám, hogy az idő múlásával reménykedtünk volna a pontszerzésben. Aztán ahogy 11-esből sikerült szépítenem, belelkesedtünk, elhittük, hogy mégiscsak van keresnivalónk. Nagyon elfáradtunk, de megérte. Hát, ennyi! A megye egyben először szereztem mesterhármast, sokan gratuláltak, Kozma „Dodi” pedig közölte az öltözőben, hogy ideje volt már megmutatni, mire vagyok képes!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .