Kattints a képre!!

Amikor szombat kora délután megcsörrent a telefon a Bodnár família otthonában, és az ifjú Márk leadta a drótot édesanyjának, hogy két gólt rúgott a Tiszavasvári elleni megye kettes bajnokin – alighanem elszabadult a „pokol”.

Bodnár Márk lendületben: két gólt szerzett a rangadón Fotó: tudósítónktól

A tizennyolc éves kállósemjéni középpályást a 75. percben csereként vetették be a Pannónia Zrt. csoport rangadóján és szó se róla, nem vesztegette az időt. Bodnár Márk a nyolcvanadik, majd a kilencvenharmadik percben, tehát már hosszabbításban is beköszönt, emberes részt vállalva a Semjén 4-0-s győzelméből, ami a táblázat élén tartotta az együttest.

– Októberben játszottam először, akkor is csereként a „nagyok” között, most pedig rettentően boldog vagyok, hogy így sült ez a meccs – lelkendezett Bodnár Márk, aki mindjárt megduplázta bajnoki góljai számát. – Az edzéseken odateszem magam, reméltem, hogy előbb-utóbb kijön a lépés, mert az előkészületi mérkőzéseken már betaláltam, de mégis csak ez az igazi. Szeretném megköszönni Fodor Andrásnak a két gólpasszt, Marincsák Viktor edzőnek pedig a lehetőséget és azt, hogy bízott bennem. Rengetegen gratuláltak a lefújás után, én édesanyámat hívtam rögtön, utána keresztaput, mert ő imádja a focit, amikor teheti, kint van minden meccsen, szorít a csapatért és persze, nekem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .