Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén – a vasárnapi program egy kora délutáni meccsel indult.

a kemecsei Madzin István (labdával) gólt szerzett a Mátészalka elleni meccsen Fotó: tudósítónktól

Kemecse-Mátészalkai MTK 2–2 (0–1)

Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapu, v.: Veres J. Kemecse: Molnár Cs. – Sándor D., Farkas M., Majoros Á., Szaffián Sz. (Mészáros G.), Bárdos A., Hokk Á., Jeszenszky Á. (Faragó L.), Soós T., Madzin I., Hokk B. Edző: Hokk Béla. Mátészalka: Görbe F. – Varga M., Szabó D. (Magyari), Szántó Z., Sarkadi G., Ötvös Sz. (Szabó B.), Feier D., Botos D., Gergely M. (Bodó), Hevele M. (Farkas Z.), Mos. Játékos-edző: Botos Alexandru. Gól: Madzin I., Majoros Á. (11-esből), illetve Feier D., Sarkadi G. Kiállítva: Hokk B. (90. perc)

Hokk Béla: – El kell gondolkozni azon, hogy előre eldöntötték a kiesés kérdését, ha így van, szóljanak – nem erőlködünk. A mai játékvezetés ezt bizonyította, és ez ellen a pályán tenni nem lehet, ami nem kirohanás, ez az őszinte véleményem az idei négy mérkőzésen tapasztaltak alapján.

Botos Alexandru: – Mindkét csapat nagyot küzdött, lett belőle egy döntetlen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .