Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi, elhalasztott 14. fordulójával folytatódott a bajnokság – szombaton egy mérkőzést rendeztek, zárt kapu mellett.

A Tiszavasvári-Kállósemjén találkzó vérbeli rangadónak számított Fotó: tudósítónktól

Tiszavasvári–Kállósemjén  0-4 (0-1)

Tiszavasvári, zárt kapu, v.: Benkő R. Tiszavasvári: László T. – Szolyka T., Demkó B., Kiss T., Bakos T. (Vadász D.), Vantyuch B. (Viszokai K.),  Szolyka G., Bolega S., Száraz Á. (Tóth L.), Ujj L., Bolgár D. Edző: Kiss Gábor. Kállósemjén: Jenei N. – Tóth N., Marozsán Zs., Danó Zs. (Mészáros T.), Fodor A., Petruska A. (Páll J.), Bodnár L., Pekk T. (Dobránszki Á.), Mező A. (Bodnár M.), Kiss J., Lábas P. (Kóth Á.). Edző: Marincsák Viktor. Gól: Bodnár M. 2, Bodnár L., Petruska A.

Kiss Gábor: – Az eredmény tükrében nehéz mit mondani, de ma nem az a csapat szerzett négy gólt, amely játszotta a focit, hanem amelyik csalta. Lehet, hogy ha a második félidő legelején a sportárs az egyértelmű kiállítást nem mulasztja el, akkor másként is alakulhatott volna a mérkőzés, de, sajnos nem alakult.

Marincsák Viktor: – Egy küzdelmes mérkőzés után sikerült győztesen távoznunk Tiszavasváriból. Magas színvonalú játékvezetés mellett igazi csapatként küzdöttünk végig, melyhez a csereként szóhoz jutó játékosaink is maximálisan hozzájárultak, jól mutatja ezt az ifjú titán Bodnár Márkó két gólja. Gratulálok játákosainknak, győzelmüket a szurkolóinknak ajánljuk. Sok sikert a Tiszavasvári csapatának!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .