Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport őszi, elhalasztott 14. fordulójával folytatódott a bajnokság – szombaton egy mérkőzést játszottak, zárt kapu mellett.

A nagydobosi csapat a Milota elleni mérkőzéssel mutatkozott be a bajnok ifolytatásban Fotó: tudósítónktól

Milota–Nagydobos 0-1 (0-0)

Fehérgyarmat, zárt kapu, v.: Oláh G. Milota: Kánya G. – Kóczé D., Rétfalvi B., Lukács M., Fejes M., Mikuljuk V., Palotás Sz. Bunna D., Fejes P., Lakatos Gy., Lizák B. Edző: Elek László. Nagydobos: Pindzsula P. – Rácz D., Farkas S., Bégány Zs. (Paragh K.), Fodor Cs. (Kocsis M.), Rácz Zs., Szabó P. (Zakor M.), Paragh M., Huszti P., Rácz P., Máté Á. Edző: Kiss Ernő. Gól: Rácz P.

Elek László: – Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert a csapat kilencven percig önfeláldozóan és eredményesen védekezett. A második félidőben két meccslabdánk volt a kapussal szemben, de csatárunk mindannyiszor elhibázta. Hozzáteszem, sportszerű meccs volt, mégis indokolatlanul sok sárga lapot szórtak ki. Ráadásul a győztes gól előtt is hibázott a játékvezető ellenünk, mert nekünk járt volna a mezőnyben szabadrúgás. De semmi gond, hozzászoktunk már ehhez az évek  során… Gratulálok a Dobosnak, Ernőéknek nagyobb szükségük volt a három pontra, mint nekünk.

Kiss Ernő: –  Sajnos egy könnyűnek gondolt meccset nehézzé tettünk az első félidőben a rengeteg elpuskázott helyzet miatt, így csak a végén sikerült a győztes találatot megszerezni, de gratulálok a csapatnak, mert hatalmas szívvel küzdöttek a mérkőzésen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .