Kattints a képre!!

Jelen állás az egyesületek zöme változatlanul a műfűre „szavazott”, ugyanakkor a korábbinál több bajnoki mérkőzést játszanak a megszokott módon, vagyis „rendes füves” pályán hétvégén.

Nagyhalászban is lesz meccs, a nézők viszont hiányozni fognak… Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályban – péntek délutáni helyzetkép szerint – a tavaszi nyitány programjában szereplő vasárnapi Nagyhalász–Mándok, illetve a Balkány-–Ibrány találkozót hagyományos körülmények között rendezik, annyi kitétellel, hogy utóbbi kilencven percnek a szakolyi létesítmény lesz a házigazdája.

A másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenegyedik fordulójában a Tiszavasvári–Kállósemjén rangadó mellett a Geszteréd–Rakamaz, a Nyíribrony–Nyírlugos, illetve a Nyírbéltek–Levelek meccset élőfüves pályán játsszák. Akárcsak a Nyírerdő csoportban a Kék–Nyírkarász, valamint az Őr–Gergelyiugornya mérkőzést, továbbá a Kelet-Magyarország csoportban a Nábrád–Csengersima és az Encsencs–Tisztaberek összecsapást.

Vagyis, összesen tíz olyan mérkőzés lesz, amelyet a pályaválasztó együttes saját otthonában fogadja ellenfelét. Az összes többi meccset Fehérgyarmaton, Gyulaházán, Nyíregyházán, Nyírbátorban, Tarpán és új helyszínként Kisvárdán tudják le az érintettek – természetesen valamennyi esetben zárt kapu mellett.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .