Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi, elhalasztott 14. fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A sárga mezes Biri ismét Nyíregyházán lesz „otthon” Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Kállósemjén (1.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Az előttünk álló bajnoki mérkőzesen abszolút, de nyugodtan léphetünk pályára, a még veretlen bajnokaspiráns ellen. A két klubnak más lehetőségei vannak, melyek a kitűzött célokban is megmutatkozik. Az ellenfél csapatában szereplő játékosoknak több válogatott, NB I-es illetve NB II-es mérkőzése van, mint amennyit mi összesen láttunk a tv-ben. Ennek ellenére nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, célunk hogy megnehezítsük a Kállósemjén dolgát.

Marincsák Viktor, a Kállósemjén edzője: – Először is köszönjük szépen a több játéklehetőség miatt továbbállt játékosainknak, valamit Rémusz kollégám munkáját, és további sok sikert kívánunk nekik! Új játékosainkat üdvözöljük a fedélzeten, biztos vagyok benne, hogy jó közösség van kialakulóban! Hétvégén szeretnénk győzelemnel rajtolni

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus II. (5.)–Kótaj (3.)

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az első meccs mindig különleges, amelyen bármi megtörténhet. Nagyon fontos, egyben nehéz mérkőzés vár ránk, ennek megfelelően készülünk.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Rangadót játszunk, ennek szellemében készülünk. Minden mérkőzés fontos számunkra, tudjuk, hogy nehéz lesz, de győzelemre fogunk játszani.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 10 óra)

Geszteréd (9.)–Rakamaz (6.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Az elmúlt mérkőzés szépen visszarakott minket a helyünkre és egyben rámutatott arra, hogy mire számíthatunk, ha ilyen fegyelmezetlenül és akaratgyengén próbáljuk játszani ezt a játékot! Fejben helyre kell billenni, mert egy jó csapat jön hozzánk.

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Az időjárás és a pálya állapotának bizonytalansága ellenére egyértelműen győzni szeretnénk. Tiszteletre méltó a Geszteréd otthoni eredménysora, már csak ezért is nagyon nehéz mérkőzésre számítunk.

(A felnőtt meccs 11 órakor kezdődik)

Nyíribrony (14.)–Nyírlugos (15.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Éppen a teljes szezon egyik legfontosabb mérkőzésével kezdünk, hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra, bízunk benne, hogy mi jövünk haza sikerélménnyel.

Nyírbéltek (12.)–Levelek (13.)

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Közvetlen riválisnak számító csapattal játszunk, ami alapból nem lesz könnyű mérkőzés, de ezúttal csak tényleg csak a győzelem elfogadható.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Teljesen mindegy milyen idő lesz, milyen körülmények, harcos, elszánt, nyerni akaró csapatot akarok látni a pályán!

Biri (7.)–Tiszalök (10.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Hétvégén láttam a Tiszalököt, csak akkor van esélyünk a három pont megszerzése, ha minden pályára lépő játékosom száztíz százalékot add ki magából!

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Fiatal, lendületes csapattal találkozunk, ezért kemény mérkőzésre számítok, de ha a múlt heti formát át tudjuk menteni, akkor nem lehet gond.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 14 óra)

Az Apagy–Kálmánháza (4–1) mérkőzést korábban játszották. Szabadnapos: Nagykálló.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .