Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén – zárt kapu mellett.

A gyulaházi csapat nem szeretne „elszállni” az Újfehértó elleni mérkőzésen Fotó: Bodnár Zsolt

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 16. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Baktalórántháza (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Tudjuk, a papírforma alapján nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de a tavaszi szezonban mindenképpen bravúrok szükségesek ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Mert biztos lesz olyan, előre bekalkulált meccsünk, ami nem úgy fog elsülni, ahogy számolunk vele, ezek kompenzálásra a tőlünk jobb csapatok ellen is ki kell vágnunk a rezet. A hétvégére is ennek szellemében készülünk.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Edzőségem legszebb és legeredményesebb négy évét töltöttem Baktán. Azóta többször találkoztunk bajnokikon, mindig színvonalas, jó mérkőzést játszottunk. Mi már elértük egyik célunkat, ugyanazt kívánom nekik, mint legutóbb a Kemecsének: jövő hétről verjenek meg mindenkit, mert szüksége van a megyei első osztálynak egy jó Baktára!

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Tarpa (1.)–Csenger (9.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Elértünk a felezővonalhoz, a második kör nyitányán fiatal, jó futball játszó csapatot látunk vendégül, ezért színvonalas mérkőzésre számítunk. És ha már a lelátónak nem is, legalább az internet előtt ülő szurkolóinknak szeretnénk örömet szerezni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egyértelmű esélyes a bajnokjelölt hazai csapat, megpróbálunk tisztességes eredménnyel kihúzni a meccset.

Nagyecsed (4.)–Nyírmeggyes (11.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Annak ellenére, hogy a Meggyes nem jól fejezte be az őszi szezont, nagy hiba lenne félvállról venni a mérkőzést – nem is fogjuk. Pontokat szeretnénk szerezni.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem a múlt heti játékot képesek leszünk átmenteni erre a meccsre, akkor biztos vagyok abban, hogy meg tudjuk nehezíteni a jó erőkből álló ecsedi csapat dolgát.

(A mérkőzést Nyírbátorban rendezik)

Vasárnap

Kemecse (16.)–Mátészalka (7.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Elindul a tavaszi szezon, innentől számunkra minden meccs dupla szorzóval bír.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Mivel officiálisan most kezdődik a tavaszi idény, szeretnénk sikeresen indítani. Tudjuk, nem lesz egyszerű, de mindezek mellett a pontszerzés a cél.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 13 óra)

Fehérgyarmat (15.)–Nyírgyulaj (3.)

Balogh Péter, a Fehérgyarmat edzőpárosának tagja: – Nehéz hétről hétre mit mondani. Nehéz helyzetben vagyunk mi itt Fehérgyarmaton! A Gyulaj ellen a tisztes helytállás a cél!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt időszakban sok borsot tört orrunk alá a gyarmati csapat, remélem, ez most nem fog megtörténni.

Balkány (10.)–Ibrány (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nem kezdődött jól a hét, az egyetlen vérbeli csatárunkat, Nagy Dávidot sajnos, három hétig nélkülöznünk kell! Emellett többen sérültek kezdőcsapat tagjai közöl, tehát nem jó előjelekkel vágunk neki a mérkőzésnek, de megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Jól felkészített, szervezett csapattal találkozunk, ugyanakkor a mérkőzést nagyban befolyásolhatja a pálya állapota. Szeretnénk tovább haladni azon az úton, amin elindultunk és remélem, ez ismét eredményes teljesítménnyel párosul.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Nagyhalász (12.)–Mándok (8.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Hazai pályán kezdjük a tavaszi szereplést, bízunk a pontszerzésben annak ellenére, hogy az elmúlt fordulóban gondjaink szaporodtak.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Úgy szeretnénk kezdeni a tavaszi szezont, ahogy az „őszit” abbahagytuk.

Újfehértó (6.)–Gyulaháza (14.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmaradt meccsek jól sikerültek, most már kezdődhet a tavaszi szezon! Bízunk a jó folytatásban, amihez nagy lökést adhat a múlt heti mérkőzés, ahol az utolsó másodpercekben sikerült megszerezni a három pontot. A Gyulaháza ellen is igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, mert egyetlen csapat sem adja ajándékba a három pontot, így tudjuk most is száz százalékot kell nyújtanunk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk megőrizni idei veretlenségünket, ha ez sikerülne, nem lennék elégedetlen.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 15 óra)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .