Kattints a képre!!

Noha nem verték nagydobra, ettől még igaz: Mátrai Norbertet tizenhat évesen a Ferencváros vitte volna! Az átigazolás kútba esett, szóval mindez már történelem, az újfehértóiak pedig vasárnap áldhatták a sorsot, hogy a támadó éppen soraikban szerepel.

Mátrai Norbert (középen) az újfehértói csapattársakkal ünnepelte nagy alakítását Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú csapat – ideiglenes, nyíregyházi otthonában – 1–2-re állt a Csenger elleni bajnokin, amikor a második félidő derekán csereként bevette Mátrai Norbertet. Aki nemes egyszerűséggel előbb egyenlített, majd a 92. percben a győztes gólt is berámolta, oroszlánrészt vállalva abból, hogy a Fehértó harmadik idei fellépését is megnyerte.

– Ne szépítsük, ez nem egészen a mi meccsünk volt, de hát csak nyertünk valahogy – elmélkedett az immár huszonharmadik esztendejét taposó Mátrai Norbert. – Amikor Piskóti Zsolti edző beküldött, azt mondta: itt lehetőség, mutassam meg, hogy a kezdőben a helyem! Nálunk tényleg nagy a konkurencia támadóposzton, így egyértelmű volt, hogy odateszem magam, és nyilván a gólt rúgni lett volna az igazi… Nagyon jó érzés, hogy ilyen jól sült el az egész, főleg úgy, hogy a második gólom után szinte azonnal lefújták a meccset! Nem volt még sok ilyen mérkőzésben részem, ezért érdemes csinálni: rengetegen gratuláltak, és persze, a legjobb dolog, hogy sikerült bizonyítani. Rám fért már, mert régen találtam be, na de, jobb későn, mint soha!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .