Kattints a képre!!

Támad a tél, az amatőr futball szereplői a körülményekkel birkóznak, miközben egy csapat „ölbe tett” kézzel, jószerivel elegáns kívülállóként figyeli a fejleményeket.

A Kálmánháza vígan játszott novemberben, amíkor a többség a leállás mellett szavazott Fotó: tudósítónktól

Jelesül a Kálmánháza, amely – a teljes megyei első-, illetve másodosztályú mezőnyből – egyedüliként valamennyi őszi bajnoki fellépését letudta. A másodosztály Pannónia Zrt. csoportban szereplő, a tabellán tizenegyedik helyen táborozó legénység március 7-én, a tavaszi nyitányon mutatkozik be, amikor a Geszterédet fogadja.

– Utólag még inkább kiderült, hogy jó döntést hoztunk, amikor végigjátszottuk az őszi idényt – vélekedett Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője. – Abból a szempontból szerencsések voltunk, hogy éppen olyan csapatokkal találkoztunk, amelyek szintén folytatni akarták. Nehéz megmondani, pláne amatőr szinten, hogy kijár jobban: aki éles meccsekkel hangol, vagy mi, akik pedig csak úgymond magunkban készülünk és csak edzőmeccseket játszunk. Aztán majd kiderül, hogy ebből mi sül ki…

Játékosmozgás

A Kálmánháza megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Dálnoki Zsolt (Hajdúdorog), Pogácsás János (Hajdúdorog), Jakab Richárd (Nyírtét), Szalka Norbert (Nyírtét)

Érkezett: Kanócz Béla (Kótaj), Horváth Gergő (Nyírkarász), Matejkó Gábor (Baktalórántháza), Kovács István (Baktalórántháza), Petró Martin (Kállósemjén)

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .