Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport őszi, elhalasztott 14. fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A sonkádi csapat is felsorakozott az idei első bajnoki meccsre Fotó: facebook

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Milota (11.)–Nagydobos (2.)

Elek László, a Milota edzője: – Bravúrgyőzelemmel, illetve egy elhalasztott meccsel készülünk erre a nehéz párosításra –  semleges helyszínen. Szeretnék legalább egy pontot szerezni, ami már olyan siker lenne számunkra, mint a legutóbbi csaholyi győzelmünk. Teher a vállunkon és veszítenivalónk egyáltalán nincs…

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – A körülményekhez képest jól sikerült felkészülés után bizakodva várja a rajtot a két, harminc év feletti visszavonuló játékosunk miatt még inkább megfiatalított csapatunk. Köszönjük a szép dobosi éveket csapatkapitányunknak, Biró Józsefnek és távozó középpályásunknak, Máté Gábornak!

(A mérkőzést Fehérgyarmaton rendezik)

Vasárnap

Nábrád (13.)–Csengersima (4.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Hazai pályán minden pontra szükségünk, de nyilván nem lesz könnyű dolgunk, mert a Sima jó erőkből áll.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nem tudom, hogy a nábrádi csapat mennyire tudott felkészülni a bajnokságra, de mi meglehetősen sokat tettünk ennek érdekében, ezért a három pont megszerzésére törekszünk.

Encsencs (7.)–Tisztaberek (9.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – A csapat eredményesen, taktikusan kezdte a szezont, itthon mi mást tehetnénk, mindenképpen győzni akarunk.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert az Encsencs stabil játékerőt képvisel, mi viszont szeretnénk pontot, pontokat szerezni – bárhol is legyen a meccs.

Vámosoroszi (5.)–Nyírcsaholy (12.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A jól erősítő Csaholy ellen egy pillanatra sem vehetjük félvállról a hétvégi fordulót, ha az időjárás is kedvezni fog, remélhetőleg egy jó pályán egy jó ellenfél ellen, pontokkal hagyhatjuk el a tarpai  katlant.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Egy jó csapathoz látogatunk semleges helyszínre, de nem feltartott kézzel. Bízom a játékosaimban, akik kellő képen motiváltak és sikerre éhesek. Bízunk benne, hogy a Fortuna is mellénk áll végre és eredményesen tudunk szerepelni a hétvégén.

(A mérkőzést Tarpán rendezik, kezdés: 14 óra)

Ópályi (10.)–Sonkád (14.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Kiesési rangadót játszunk a Sonkáddal, ha a jó Isten is úgy akarja, és egy kis szerencsével behúzhatjuk a három pontot.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Túlságosan sokat nem tudok mondani, mindenesetre jelentősen átalakult a keret, meglátjuk, mire képes a csapat ebben a felállásban.

(A mérkőzést Nyírbátorban rendezik, kezdés: 17 óra)

A Szatmárcseke–Nyírvasvári (1–2) mérkőzést korábban játszották. Szabadnapos: Kocsord, Nyírbátor.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .