Kattints a képre!!

Nagy volt az ijedelem vasárnap – a Nyírbátorban rendezett – Vaja-Pátroha (3-2) megye kettes bajnokin: a második félidő derekán Vakarcs Imre súlyos sérülése adott okot az aggodalomra.

Vakarcs Imre szigorú pihenésre ítéltett – otthon Fotó: magánarchívum

A Vaja huszonhárom esztendős kapusa egy ütközést rosszul lett, csaknem háromnegyedóráig állt a játék, amíg a mentők kórházba szállítottak. Mindaddig kabátokkal betakarva próbálták melegen tartani a földön fekvő játékost, aki a vizsgálatok után még este hazaengedtek.

– A hideg idő miatt eleve rossz érzésem volt és tessék, így jártam – kesergett Vakarcs Imre. Az ifjú cerberusról annyit illik megjegyezni, pályafutása során csatárként is szerepelt és vele mindig történik valami… – Arra emlékszem, hogy egy kiugratásnál a labdát néztem, ellenfelem meg magát védte, közben a vállával nekiütközött a bal oldalamnak: először teljesen elzsibbadtam, még visszafutottam, de aztán összeestem, vége volt… Arra eszméltem, hogy  sokan állnak körülöttem és nagyon fázom, szinte lefagytam. A mátészalkai kórházban megröngeneztek, ultrahangra is elvittek utána tudtam meg: szerencsére nincs belső sérülés, megzúzódtak a bordák. Itthon vagyok, de az ülés, a beszéd is nehezemre esik, mert még mindig rettentően fáj. Azt mondta a doki, hogy két hétig sehol sehova, szigorú pihenés. Annyi, hogy legalább nyert a csapat. Rengetegen érdeklődtek, üzentek, és mindenkinek köszönöm, aki segített ott a pályán. Csak túl leszek ezen is…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .