Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi, elhalasztott 13. fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A Biri a legutóbbi pótmeccsen, miként most sem szeretne fejet hajtani Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 13. forduló

Szombat

Levelek (13.)–Tiszavasvári (5.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Félév után, három edzőmeccsel a lábakban csodát nem várhatunk, lelkesedést annál inkább. Éppen tizenegyen leszünk.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – A körülményekhez képest becsülettel felkészültünk a bajnoki folytatàsra. Természetesen szeretnénk eredményesen kezdeni, amit megfelelő hozzáállással, ès elszántsággal véghezvihetünk.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik, kezdés: 14 óra)

Tiszalök (11.)–Geszteréd (8.)

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Felkészültünk rendesen, bízom benne, hogy két közel azonos képességű csapat csatájából mi kerülünk ki győztesen.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Örülök, hogy győzelemmel indítottuk a 2021-es évet, ami kellő önbizalmat adhat a folytatáshoz. Nehéz mérkőzésre számítok, már csak azért is, mert a csapat műfüvön nem az igazi…

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 17 óra)

Kótaj (4.)–Nyírbéltek (12.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon nehéz ebben a vírushelyzetben egyáltalán edzéseket tartani, de mi mégis igyekeztünk megfelelően felkészülni. Nagyon várjuk a nyitányt, a célunk elérése érdekében pedig ezen a meccsen is csak a győzelem elfogadható.

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Tudjuk, hogy az egyik bajnokesély csapattal találkozunk, amelynek erős kerete, de régi edzőimtől sokat hallottam: „Az első mérkőzésen még bármi előfordulhat”. Ennek tudatában készülünk a meccsre.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 18 óra)

Vasárnap

Nagykálló (9.)–Biri (7.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Ismét nehéz mérkőzésre számítok, cél a három pont megszerzése.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A Nagykálló helyezése csalóka a tabellán, rutinos, jó focistákból álló csapat, a mi gondjaik pedig tovább szaporodtak, ettől függetlenül remélem, nem ellenünk talál rá ellenfelünk a helyes útra!

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 9 óra)

Apagy (3.)–Nyírlugos (15.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Készülünk a hétvégére, aztán a természet közbeszól vagy nem, az majd kiderül. Van mit javítanunk az előző hét miatt, de nem lesz egyszerű dolgunk a megerősödött Lugos ellen.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Minden megtörténhet.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 17 óra)

A Rakamaz–Nyíribrony (3–0) és a Kálmánháza-Nyíregyháza Spartacus II. (1–6) mérkőzést korábban játszották. Szabadnapos: Kállósemjén

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .