Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoportban három, az őszi idényből elhalasztott mérkőzés pótlásával folytatódik hétvégén a bajnokság – zárt kapu mellett.

Na, ilyen körülményekről egyelőre csak álmodozhatnak a tuzsériak… Fotó: Lakatos Krisztina

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport

A 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlása, szombat, (kezdés: 9.30)

Tuzsér (7.)–Nyírkarász (10.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Hogy mit várok, várhatunk egy olyan mérkőzéstől, amely előtt összesen hatszor edzettünk, nulla felkészülési mérkőzést sikerült játszanunk és az időjárási körülmények miatt a nagyméretű pályát csak „madártávlatból”, hóval borítva láthattuk?… Talán annyit, bízunk a Jó Isten kegyelmében, hogy mindkét csapat játékosai egészségesen, sérülések nélkül fogják majd a hármas sípszó után, elhagyni a cigándi sporttelep műfüves játékterét! Az ország, a megye sportvezetőinek pedig ettől csak sokkal bölcsebb döntéseket kívánhatok a jövőben! Jó egészséget, minden focit szerető sportbarátnak!

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az élet egy furcsa sorsíró, első idei bajnokit Borsodban játsszuk, ami ritkaság két szabolcsi csapat esetében. Nem siránkozunk, annak nincs értelme, ugyanakkor jól erősítettünk, mert a meghatározó mag, gondjaink ellenére maradt, így megpróbáljuk az őszi szereplést feledtetni. Ez, persze már most sem lesz egyszerű a fiatalokkal teletűzdelt ellenféllel szemben.

(A mérkőzést Cigándon rendezik)

A 11. fordulóból elhalasztott mérkőzések pótlása, vasárnap

Jéke (14.)–Szabolcsveresmart (16.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Nehéz felkészülés után nehéz mérkőzés… A győzelem reményében szállunk harcba, ami nagyon fontos mindkét csapat számára. Ezért nagy csatára számítok!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagyon bízom abban, hogy minden értelemben sikerül ráhangolódni a folytatásra. Próbáltunk erősíteni, reméljük a legjobbakat.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik, kezdés: 17 óra)

Fényeslitke (12.)–Ladányi TC (11.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A játékoskeret szűkebb létszámával végigcsináltuk azt a rövid időszakot, ami a felkészülésre megadatott. Rendkívül nehéz meccsre számítok, jómagam is kíváncsian várom, mire leszünk képesek…

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Nagyon régen játszottunk tétmérkőzést, ugyanakkor a lehetőségeinkhez mérten tisztességesen felkészültünk, bízom a pontszerzésben.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik, kezdés: 19 óra)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .