Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban két, az őszi idényből elhalasztott mérkőzés pótlásával folytatódik vasárnap a bajnokság – zárt kapu mellett.

A téli hétköznapokon egy szívmelegető pillanat: Delényi Attila (labdával) és a Milota a rajtra készül Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport

A 9. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlása, vasárnap (kezdés: 13 óra)

Encsencs (10.)–Ópályi (9.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Nekünk ez már tavasz… A csapat egyben van, néhány játékos majd kirobban az erőtől, a pályánk ragyogó, minden adott ahhoz, hogy sikeresen szerepelünk.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Elutazunk, játszunk egyet. Ilyen felkészülés után, ami úgy gondolom nem csak ránk jellemző, nem tudom, mire számíthatok…

A 12. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlása, vasárnap (kezdés: 13 óra)

Nyírcsaholy (12.)–Milota (13.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Köszönjük a támogatóknak és mindenkinek, aki a csapat mellé állt a segítséget. Hála nekik és a vezetőségnek, amiért sikerült minőségileg megerősíteni keretünket. Bízom benne, hogy a minőségi erősödést a srácok a pályán is bizonyítani fogják és a csaholyi foci méltó lesz régi nevéhez. Az őszről elmaradt mérkőzésen szeretnénk itthon tartani a három pontot a szintén jól erősítő Milota ellen.

Elek László, a Milota edzője: – Két lejátszott edzőmeccsel a hátunk mögött sok jót nem lehet jósolni a hétvégi bajnokira, illetve az utána lévő bepótolandó meccsekre. Nem csinálok különösebb ügyet belőle, ha nem szerzünk pontot, pontokat, majd a pályán eldől minden. Lényeg, hogy támadósorban erősödtünk, együtt maradt a csapat illetve nyugodt a háttér. Nekünk az „igazi” tavaszi szezon lesz a meghatározó.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .