Kattints a képre!!

A rácponty bekebelezése után megnyalhatjuk mind a tíz ujjunkat, a Vásárosnamény színeiben góllal debütáló Rácz István produkciója láttán pedig ugyancsak elégedetten sóhajthattak a megyei első osztályú csapat bázisán.

Rácz István (labdával) – immár naményi színekben – próbál domborítani Fotó: Bodnár Zsolt

A huszonegy éves támadót a beregiek friss szerzeményeként vethették be a téli-tavaszi szezon nyitányán: a Tarpáról érkezett futballista mindjárt a 13. percben gólt hintett a Nyírgyulaj elleni rangadón. Na ja, ismerős volt a közeg, a 3-2-es naményi győzelemmel zárult összecsapást éppen a tarpai műfüves pályán rendezték, ami alighanem feküdt neki…

– Augusztusban, a Gyulaháza elleni kupameccsen összeszedtem egy bokasérülést, emiatt másfél hónap kimaradt: keveset játszottam ősszel, így bizonyítani akartam elsősorban magamnak, meg azt is, hogy helyem van most már a naményi csapatban – taglalta Rácz István, aki az élen nyomuló tarpai brigádban két gólt jegyzett a szezon novemberben félbeszakadt első felében. – Bár nemrég vagyok itt, szerintem hamar befogadtak, jó a társaság, az sem volt éppenséggel hátrány, hogy korábbról ismertem több játékost. Az edzőmeccseken többször betaláltam, de a bajnoki mégiscsak más, ilyenkor kell megmutatni, mit ér az ember. Szerencsére eredményesen sikerült az első meccs, igyekeztem nagyon odatenni magam, és remélem, nem ez az utolsó gólom ebben az idényben!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .