Kattints a képre!!

Rögtön a bajnoki nyitányon beütött a krach a Csenger számára: a megyei első osztályú csapat cerberusa, Béres Richárd combsérülést szenvedett a Balkány elleni mérkőzésen, mivel a másik hálóőr, Makay Zoltán eltiltás miatt eleve nem volt bevethető – maradt a vészkapus megoldás.

Gaál Krisztián új szerepkörben debütált Fotó: tudósítónktól

Az első félidő 26. percében, 0-0-ás állásnál az eredetileg védekező középpályás, Gaál Krisztián ugrott be a kispadról, aki bár két gólt kapott és a Csenger elbukta (2–1) az összecsapást, megtette, amit megkövetelt a haza – a kényes szituáció.

– Edzéseken, ha csak egy kapus van, be szoktam állni védeni a játék során, úgyhogy adta magát a megoldás – szolgált magyarázattal a huszonhat éves Gaál Krisztián a vadonatúj poszton történt debütálás kapcsán. –  Egy tavaly nyári kispályás tornán például én lettem a legjobb kapus: kint persze, jobban szeretek játszani, bár már elgondolkoztam azon, ha idősebb leszek, talán kipróbálom, milyen „rendes” kapusnak lenni. A második kapott gólban benne voltam: megtréfált a szél, szóval elszámítottam magam, a második félidőben viszont úgy érzem, tudtam segíteni, még ziccert is sikerült hárítani. Először védtem nagypályán, ezzel együtt remélem, egyhamar erre nem kerül ismét sor.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .