Kattints a képre!!

Az álmoskönyvek szerint mesterhármassal (még, ha nem is a klasszikus fajtából…) indítani az idényt – nos, abból valami nagyon szép sülhet ki.

Dán Vaszilij )középen) három gólja után fogadhatta a csapattársak köszöntését Fotó: Bodnár Zsolt

Márpedig a tarpai Dán Vaszilij három gólt rámolt be a Kemecse ellen a megyei első osztály téli-tavaszi idényének nyitófellépésén. A huszonegy éves erőcsatár – ősszel sérülés miatt jó néhány mérkőzést kihagyni kényszerült – 6–1-es győzelemhez segítette a tabellát változatlanul makulátlan mérleggel vezető beregieket, nem szeretne ennyinél megállni…

– Szerintem már nem titok, hogy bajnokságot akarunk nyerni, és magasabb osztályban szerepelni – közölte a tizenhárom fordulót követően öt gólt jegyző Dán Vaszilij, akivel egyértelműen nem jártak csehül a tarpaiak, amikor nyáron soraikba szólították. – Én csak egyet kérek a jó Istentől, hogy elkerüljenek a sérülések, mert ez a legrosszabb, ami egy futballistával történhet. Külön motivál, hogy legalább húsz gólt szerezzek a szezon végéig, ha emellett a csapat célja is megvalósul, akkor kerek lesz a történet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .