Kattints a képre!!

Kora délután két edzőmérkőzéssel indult (a tarpai találkozóval másik cikkünkben foglalkoztunk…) a szerdai, meglehetősen hosszú napi program, amelynek vége csaknem az éjszakába nyúlik…

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője elégedett lehet csapatával Fotó: tudósítónktól

Kevesebb, mint huszonnégy órával a Nyíregyháza Spartacussal közösen tartott, majd egymás közötti játékkal zárult tréning után a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a megyei első osztályú Nyírgyulaj ellen lépett pályára – az örökösföldi létesítményben. A sényőiek – akárcsak a hétvégén, a Nyírbátorral vívott mérkőzésen – két sort szerepeltettek: nem kevesebb, mint nyolc utánpótláskorú játékost bevetve.

Edzőmeccsek

Sényő-Carnifex–Nyírgyulaj 0–2 (0–1)

Sényő (1. félidő): Gagyi S. – Magyar (Kelecsényi), Klepács, Szilágyi, Tőkés, Fenyőfalvi, Hadházi, Molnár M., Jócsák, Barcsay M., Barta G. 2. félidő: Gagyi S. – Kelecsényi (Nardai), Bodó G.,Tőkés (Boros), Fenyőfalvi (Majdanics), Kvetkó, Schmidt, Jócsák (Kapacina V.), Barcsay M. (Orosz), Barta G. (Lizák B.).

Gól: Balogh G., Haburcsák B.

Korábban játszották:

Tarpa–Debreceni VSC II. 3–1 (3–0)

Gól: Dán V., Nadimov, Vajda A. (11-esből)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .