Kattints a képre!!

Dán Ferenc hat hosszú esztendő után hazatért külföldről és csaknem azzal a lendülettel szegődött újra a megye egyben szereplő balkányi futballegylet kötelekébe.

Dán Ferenc (balról) Mirgai László munkáját segíti a balkányi felnőttcsapatnál Fotó: tudósítónktól

Nem lehetett kérdés, hogy a negyvenhét éves Dán Ferenc tapasztalatára hol számítanak, elvégre a balkányi foci egyik ikonjáról beszélünk, tengernyi meccs és siker aktív részeséről. A pályafutását hajdanán csatárként kezdő, majd szinte valamennyi posztokon bevetett játékos jószerivel csak akasztott ember – pardon, kapus nem volt, mindenesetre, ha valaki, ő szívén viseli az együttes sorsát.

– Alapjában véve soha nem vonultam vissza, a Nyíradonyban játszottam utoljára, persze, már annak is jó néhány éve – taglalta Dán Ferenc. – Decemberben megkeresett Obsitos Norbert elnök, akivel baráti viszonyban vagyunk, korábban pedig már dolgoztunk együtt a balkányi futballért, hogy szükség van rám: mindegy milyen szerepet vállalok, álljak be a sorba. Mirgai László edző munkáját segítem, emellett az utánpótlás csapatok munkáját szervezem, továbbá rendszeresen edzek a „nagyokkal”, nyilván nem ugyanazzal a tempóval, mint a fiatalok, de próbálom tartani magam. És még jól esik a mozgás! Abban maradtunk, ha ég a ház, akkor beszállok játszani, amire remélem, nem lesz szükség.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .