Kattints a képre!!

Négy kilométer futás a töltésoldalon, akkor is ha talpuk alatt fütyül a szél, ráadásul teljes osztaggal – szóval nem drazséznak Sonkádon: becsülettel készül a megye kettes futballcsapat.

A töltés jó szolgálatot tesz a sonkádi csapat felkészüléséhez Fotó: facebook/sonkádse

Mindez különösen annak ismeretében megsüvegelendő, hogy az együttes tizennegyedik helyen állomásozik a Kelet-Magyarország csoport tabelláján, és jószerivel pusziért játszanak.

– Egy kapust szeretnénk igazolni, de inkább nem szeretnék erről mondani semmit, mert már voltak próbálkozások, mégsem sikerült megvalósítani tervünket, úgyhogy helyesebb hallgatni… – elmélkedett Homoki Endre, a Sonkád edzője. – Többen kérdezték: Bandi, hogy tudod összeszedni a fiúkat, amikor sok a vereség, hát kérem szépen, ezek a fiúk szeretnek focizni! Hozzáteszem, pénz nélkül, eredményektől függetlenül csinálják becsülettel, a legutóbbi edzésen is huszonketten voltunk, szerintem ezt kevés hasonszőrű csapat mondhatja el magáról.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .