Kattints a képre!!

Rég volt, de igaz: a Nagykálló október 25-én játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Pannónia Zrt. csoportban, majd a megye kettes csapatot – szó szerint – kiütötte a vírus.

Havas látványkép a nagykállói csapat hétvégi edzéséről Fotó: tudósítónktól

A járvány olyannyira megtizedelte a sorokat, hogy a Mészáros Ákos együttese számára tíz fellépés után befellegzett az őszi folytatásnak. Éppen ezért a Kálló már január elején elkezdte a felkészülést, aminek elején mindenkinek fájt valahol…

– Nagyon nehéz időszakon jutottunk túl, én személy szerint egy hónapig ki sem mozdultam otthonról, de több játékos is hasonlóan járt – árulta el Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője. – Ezek után egyáltalán nem ért váratlanul, hogy az első edzéseken nagyon érezhető volt a hosszú kihagyás, igazság szerint most sem sokkal különb a helyzet, a kezdés pedig itt van a nyakunkon. Patikamérlegen kell adagolni a terhelést, ráadásul tizenkilenc mérkőzésünk lesz, ami ugyancsak rázósnak ígérkezik. Szeretnénk erősíteni, próbajátékos is készül velünk, meglátjuk, hogy tudunk megegyezésre jutni ebben az ügyben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .