Kattints a képre!!

Ütött az óra: bár éppen bereccsentett a tél, nincs mese, a Záhony nekigyürkőzött a felkészülésnek.

Összeállt a záhonyi csapat, amely megkezdte a felkészülést Fotó: tudósítónktól

A megye kettő Nyírerdő csoport második helyén táborozó, Sárkány Gábor irányította legénység vélhetően úgy van vele: megpróbál minél jobban alkalmazkodni a rendkívüli időszakhoz, kihozni belőle a maximumot. Vagyis, a lehető leghasznosabban melegíteni a maratoni hosszúságú téli-tavaszi bajnoki folytatásra, pláne, hogy egyetlen árva pont a hátránya az élen nyomuló Gergelyiugornyával szemben.

– Egyelőre nincs változás, ugyanakkor tervezünk erősítést, mert hiába vagyunk tizennyolcan, van, aki munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhat mindig rendelkezésre, plusz a sérülések, betegségek hátráltathatják a felkészülést, illetve a bajnoki menetelést – vázolta a közeljövőre vonatkozó elképzelést Golyán Gergő, záhonyi szakosztályvezető. – Természetesen szeretnénk minél jobban szerepelni, hozzáteszem, még tizennyolc forduló vár ránk, ami során sok minden megtörténhet, mást ne mondjak, főleg februárban és márciusban alighanem a körülményekkel is meg kell birkózni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .