Kattints a képre!!

Véget ért egy fejezet Tiszalökön: Nagy Gábor nyolc és fél esztendő után távozott a tiszalöki kispadról, a megye kettes csapatot Magyar Gergely irányítja a folytatásban.

Nagy Gábort (balról) Magyar Gergely váltja az edzői poszton Fotó: magánarchívum

A Pannónia Zrt. csoport tizenegyedik helyén táborozó együttes negyvenegy éves új játékos-edzője (nem mellesleg irányító középpályásként vérbeli karmester…) veszi tehát át a stafétabotot a távozó trénertől.

– Fantasztikus és izgalmas időszakot töltöttem a csapat vezetőjeként: előbb játékos-edzőként, később edzőként – közölte a búcsúzó Nagy Gábor. – Megadatott szinte minden: új, önfenntartó csapat építése a kezdetektől, feljutás, aztán kiesés elleni küzdelem, nagy győzelmek, nagy vereségek. Rengeteg baráti kapcsolatot sikerült kiépíteni a labdarúgás jóvoltából. Harminchárom évesen elmondhatom, hogy 212 bajnoki mérkőzésen irányíthattam a tiszalöki csapatot, amiért nagyon hálás vagyok. Rengeteget tanultam nemcsak szakmailag, de emberként is. Most elváltak az útjaink, de a tiszalöki csapat és minden játékos, akivel együtt dolgozhattam mindig különleges emlék marad számomra. Az egyesület vezetőségének köszönöm a bizalmat és a támogatást, a játékosoknak a hozzáállást, a kölcsönös tiszteletet és a sok szép emléket. Kívánok a csapatnak nagyon sok sikert, remélem végre sikerül majd elérni a kitűzött célokat. Jelenleg minden erőmmel a munkámra koncentrálok, azonban aki benne van, az tudja: aki igazán szereti, az nem tud csak úgy könnyedén elszakadni a megyei focitól. Én is így vagyok ezzel. Meglátjuk, mit hoz az élet, talán egyszer majd valahol ismét sorompóba állhatok.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .