Kattints a képre!!

Félbeszakadt az Őr–Nyírcsaholy edzőmeccs vasárnap: a második félidő elején a vendégek játékosa, Turbula Roland sípcsonttörést szenvedett, ami után az egyaránt a megye kettőben szereplő csapatok nem folytatták a játékot.

Turbula Roland  maga sem hitte, hogy ez előfordulhat vele… Fotó: tudósítónktól

A vendégek futballistája egy hosszú indításra startolt, átemelte labdát a kimozduló a kapus felett, akivel ütközött. A huszonegy éves csaholyi középpályást mentő szállította el a pályáról, és még aznap este a mátészalkai körházban megműtötték. A kemény fából faragott játékos hozzáállásáról sokat elárul, hogy a beavatkozást követően megkérdezte: legalább gól volt?

– Azt hittem elájulok: nem kívánom senkinek, borzasztó érzés volt, amikor megtörtént az egész – szolgált helyzetjelentéssel az ágyhoz kötött Turbula Roland. – Mindkét egyesület vezetői, a csapattársak segítettek, ahogy tudtak, ezt innen is szépen megköszönöm. Most már egy fokkal jobban vagyok, bár a bokám még mindig fáj, és nem tagadom, nagyon el vagyok keseredve. Nem hittem el, hogy velem ilyen előfordulhat, ráadásul hosszú kihagyás vár rám: a legrosszabb a tétlenség, mert mindig is mozogtam, a foci pedig az életem!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .