Kattints a képre!!

Mint megannyi más megyei első osztályú egylet, a Csenger is – kis túlzással – fejest ugrik az ismeretlenbe. Magyarán: olyan felkészülés kezdődött a csapat számára, amire eddig nem volt példa.

A felkészülés nyitányaként öltözői haditanácsot tartottak Fotó: tudósítónktól

Január végén ugyebár már bajnoki fellépés vár a szatmáriakra, szóval röpke idő leforgása alatt muszáj kondit szerezni, plusz formába lendülni. Utóbbit két tervezett edzőmeccs segítheti, mindemellett a keret acélosításáról is szó eshet…

– Minimális mértékben szeretnénk erősíteni, főleg a védelemben és középpályássorban, aztán majd kiderül, ebből mennyi valósul meg – közölte Barcsay István, a Csenger edzője. – Olyan felkészülés következik, amilyen még soha nem volt: nem egészen négy hét munka után már tétmeccset játszunk, észnél kell lenni, hogy mihamarabb összeálljunk. Ráadásul bármi történhet ebben az időszakban, mást ne mondjak, betegségek jöhetnek közbe, ami télen szinte kivédhetetlen, nem beszélve a pályák állapotáról, minőségéről, úgyhogy nem lesz egyszerű dolgunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .