Kattints a képre!!

Marics Gábor tipikusan az a csatár, akit ha álmából felvernek, mindjárt a kapu felé fordul a labdával. Az őszi idényben tizennégy gólt berámolva igazolta, nem véletlenül tartják – még mindig – megbízható spílernek.

Marics Gábort vétek egyedül hagyni, mert mindig benne van a gól Fotó: Hegedüs Zoltán

A harmincegy éves apagyi futballista vezeti a megye kettő Pannónia Zrt. csoport góllövőlistáját, noha az igaz, meglehetősen nagy a tolongás a rangsor élmezőnyében.

– Őszintén szólva, nem vagyok teljesen kibékülve magammal, mert több gól a lábamban maradt – gyakorolt némi önkritikát Marics Gábor, aki hosszú ideje ipari mennyiségben gyártja a gólokat. Az előző csonka idényben viszont súlyos sérülés miatt ideiglenesen nem „üzemelt”. – Nagy hirtelen meg nem mondom melyik meccsen kihagytam egy rakat helyzetet, na, ez felhúz a mai napig, bár már nem annyira, mint régen, de azért mégis… A csatárt ugye a góljai minősítik, mert játszhat szépen, hasznosan a mezőnyben, az egész nem ér kutyafülét, ha kapura sem nézel… Másfelől nem egyszerű ebben a csoportban gólkirálynak lenni, komoly riválisok vannak, ráadásul még tengernyi meccs lesz tavasszal, úgyhogy csipkedni kell magam. Nálunk szerencsére többfelé oszlik a teher, ami a csapat szempontjából feltétlenül hasznos, a legfőbb cél pedig egyébként is az, hogy nyerjünk, lehetőleg minél gyakrabban. Addig is vigyázzon mindenki magára és remélem minél hamarabb találkozunk a pályán vagy azon kívül!

Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport: a góllövőlista élmezőnye

14 gól: Marics Gábor (Apagy). 13 gól: Galambosi Gábor (Rakamaz). 12 gól: Nagy Tibor (Biri). 9 gól: Balázsi Péter (Geszteréd), Mészáros Martin (Nagykálló), Szatlószki Tibor (Levelek), Szokolai Márk (Nyíregyháza Spartacus II.), Tóth Norbert (Kállósemjén)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .