Kattints a képre!!

A hűséges szertáros megtestesítője Szűcs Sándor, aki idestova huszonöt esztendeje alapos gondossággal tölti be ezt a futballberkekben nélkülözhetetlen tisztséget Gergelyiugornyán.

Szűcs Sándor alapos munkát végez a gergelyiugornyai szertárban Fotó: tudósítónktól

Ráadásul Szüki (lelkemre kötötték, hogy mindenki csak így szólítja…) kapcsolata jóval régebbre nyúlik vissza a jelenleg a megye kettő Nyírerdő csoport elitjében jegyzett együttessel: 1983-ban itt kezdett el futballozni, amikor éppen újjáalakult a beregi egylet.

– Sajnos, szétment a bal térdem, ezért időnként kihagyni kényszerültem a focit, amikor 2003-ban a másik térdem is bekrepált, nem volt mese, abbahagytam – mesélte Szűcs Sándor, a szertárosok helyi gyöngye. – Közben, 95-től már szertárosként segítettem: több elnökkel, nagyon sok edzővel, a játékosokról nem is beszélve, dolgoztam együtt, persze, ha nem szeretném, nem csinálnám. Ennyi év elteltével rengeteg igazi futballistának osztottam szerelést, neveket nem igazán szeretnék említeni, nehogy sértődés legyen. Talán csak annyit mondanék: régen, még Kósa Józsiék idejében, vagy akár a mostani csapatban is akad néhány kedvenc, a lényeg, hogy amit kérek tőlük most is becsületesen megteszik. Rendes fiúk ezek, megkönnyítik a munkám, azt gondolom, ennek így kell működni. Amíg az egészség engedi, itt leszek a srácok mellett, optimista vagyok, még legalább húsz évet tervezek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .