Kattints a képre!!

Németh Szabolcsot nem vattázta a dombrádi stáb: a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő csapat futballistája szeptember 30-án töltötte be a tizenhatodik életévét, vagyis amint a szabály engedte – azonmód bevetették.

Németh Szabolcs szeretné feljebb küzdeni magát Fotó: magánarchívum

Mármint a felnőttek között, a bal oldali védőként és középpályásként egyaránt harcba dobható tini ugyanis az ifiben rendszerint kezdőként szerepelt. A helyi Móra Ferenc Gimnázium tizedikes tanulója pedig a nagyok között sem sült fel, sőt!

– A tizenkettedik fordulóban, a Ladány ellen megszereztem az első felnőtt bajnoki gólomat, éppen ezért voltam szomorú, hogy utána egyből vége lett a szezonnak – fogalmazott Németh Szabolcs. –  Nem állunk valami jól a tabellán, de kezdett az egész csapat összerázódni, talán mondhatom, én is elkaptam a fonalat, de hát ez van. Edzőmeccseken már játszottam a nagycsapatban, így egy kicsit könnyebb volt megszokni a légkört, azt viszont már megtapasztaltam: bele kell erősödni a játékba. Gyúrnék én, ha lenne idő, de jelenleg délutánig online oktatás van és otthon is akad dolog. Szeretnék magasabb osztályban is focizni, amit eddig is komolyan vettem, csak távlatokban nem gondolkodtam. De most úgy érzem, kitartóbb vagyok, mint korábban, még inkább bizonyítani akarok!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .