Kattints a képre!!

A baj nem kicsi: a megszűnés szélére sodródott a megyei harmadosztály Szamos csoportban szereplő túristvándi futballcsapat.

Magad uram, ha szolgád nincs – Tukacs László szívügye az istvándi csapat, amely most bajban van… Fotó: facebook

Az együttes átélt már nehéz időszakot, olyannyira, hogy a kilencvenes évek derekán például nem is volt foci a településen, majd a „feltámadást” követően visszatért minden a régi kerékvágásba – egészen mostanáig.

– A leggyengébb évet zártuk, mióta 1998-ban újjáalakult a csapatunk – közölte Tukacs László, a Túristvándi edzője, vagy inkább helyesebb, mindenest említeni esetében, aki éppen ma ünnepli ötvenkilencedik születésnapját! – Nagyon sok játékos cserbenhagyott minket, ráadásul az oszlopos tagnak számító Lázár Roland tragikus balesetben elhunyt szeptemberben, onnantól pedig mintha átok ülne rajtunk. Gyakorlatilag a túlélésért küzdünk, ha nem történik valami kisebb csoda, hamarosan beadjuk a kulcsot, ez a szomorú igazság. Anyagi támogatást sem nagyon kaptunk, játékosokra is szükségünk lenne, szóval, borúsnak látom a helyzetet, de nem adjuk fel, az ünnepek után megpróbáljuk rendezni a sorokat, hátha…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .