Kattints a képre!!

Amilyen balul indult az esztendő, olyannyira jól sült el a vége: Mészáros Marcell, az Ibrány nyári szerzeménye az ifiben tizenkét gólt hintett, ezzel párhuzamosan debütált a „nagyok” között, ahol ugyancsak bevette a kaput, ami – a Kemecse ellen – mindjárt pontot hozott a megyei első osztályú egylet konyhájára.

Mészáros Marcell mély gödörben volt, amikor segítőkezet nyújtottak neki Fotó: magánarchívum

A tizennyolc éves – Ibrányban is élő – csatár öt szezont húzott le Bozsik Akadémián, majd egy kellemetlen sérülés miatt hosszú időre kidőlt, ami sorsfordító jelentőséggel bírt.

– Egyértelműen jó döntés volt visszatérni – szögezte le Mészáros Marcell. – Januárban lágyéksérvvel műtöttek, három hónapba telt a felépülés, azt kell mondjam, mély gödörben voltam, amikor segítőkezet nyújtottak az ibrányiak, ezt nem felejtem el. Próbálok megfelelni a bizalomnak: az őszi bajnokikon többször becseréltek a felnőttcsapatba, a Kemecse ellen pedig megszereztem első gólomat, ráadásul ezzel egyenlítettünk, úgyhogy ennek nagyon örültem. Bizonyítani szeretnék, mielőbb stabilizálni a helyemet a csapatban, de tudom, van miben fejlődni, főként fizikailag, mert más ez a szint, mint az utánpótlás. Centerként ott vagyok a sűrűjében, rutinosabb, erősebb védőkkel kerülök szembe, akik minden trükköt ismernek és bevetnek, na, erre még rá kell érezni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .