Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonegyedik, egyben az esztendő utolsó bajnoki fordulójában a Sényő-Carmifex idegenben, a Kisvárda Master Good II. hazai pályán szerepelt.

A fehér mezes várdaiak – napfényben fürödve – korán vezetést szereztek a Gyöngyös ellen, majd fordult a kocka Fotó: tudósítónktól

A tarjáni stadion retró hangulatára rátett a hazai egylet indulója, ami a régi szép, letűnt korszakra emlékeztett, midőn a Stécé az élvonalban villogott… Mostanság jóval gyengébben muzsikálnak a nógrádiak, a – zárt kapu ellenére – a pálya melletti erdő rejtekéből mégis többen „kukucskáltak”, meglesve a szabolcsiak fellépését. Érdemleges eseményt keveset láthattak az első félidőben: jobbára a mezőnyben csordogált a játék, néhány lehetőségecske adódott a felek előtt. A szünet után jószerivel a semmiből, váratlan kontratámadásból vezetést szerzett a Tarján, holott a vendégek irányították a mérkőzést. A 74. percben közel került az egyenlítéshez a Sényő: egy támadáson belül két hatalmas esély kínálkozott – mindhiába. A hajrában a karancsaljaiak már semmit nem kockáztattak, így az erősen döntetlenszagú meccsen kicsikarták a győzelmet.

Ugyanakkor bár a Kisvárda II. korán betalált, meglepetésre fordított – a második játékrészben emberelőnyben futballozó – a táblázat alsó fertályában tanyázó Gyöngyös, amely nyerni tudott.

NB III.: Keleti csoport, 21. forduló

Salgótarjáni BTC–Sényő-Carnifex 1–0 (0–0)

Salgótarján zárt kapu, v.: Altorjay Sényő: Gagyi S. – Bodó G. (Jócsák), Klepács K., Hadházi D., Fenyőfalvi D. (Fabu M.), Lakatos L. (Molnár M.), Boros D., Farkas M., Schmidt P. (Lizák B.), Páll Zs. (Barcsay M.), Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Klepács K. (öngól, 54.)

Imrő László: – Egy ide-oda pattogó labda a végén a kapunkba került. Ezután próbáltunk nagyobb fokozatra kapcsolni, nekünk is volt egy ide-oda pattogó labdánk, ami sajnos, nem ment be. De ezen kívül semmi! A hazai csapat közelebb állt a győzelemhez! A mérkőzés utolsó harmada alapján talán a döntetlent megérdemeltük volna, de húsz perc akarás most kevés volt! Gratulálok a hazai csapatnak!

Kisvárda Master Good II.–Gyöngyös 1–3 (1–3)

Kisvárda, zárt kapu v.: Tóth T. Kisvárda II.: Odincov – Atamasz, Vass O., Baranyai Á., Sikorszki (Riznicsenko, 69.) – Szőr, Lakatos Cs. (Honcsár, 77.) – Szentes D., Mihalik(Bíró R., 77.) , Czérna (Himics, a szünetben) – Horváth Z. Edző: Kocsis János.

Gól: Sikorszki (7.), illetve Pölöskei (11-esből, 34.), Rédei (37.), Gohér (59.). Kiállítva: Baranyai Á. (50.)

Kocsis János: – Az őszi hajrá vegyes képet mutatott a csapatról, hiszen két vereséggel fejeztük be a szezont. Úgy gondolom, ez sem az igazi arcunk, miként az sem, mikor jó sorozatban voltunk, és egy kicsit el is hittük, hogy sok mindent tudunk a futballról. Valahol a kettő között van az igazság, de ezekből a vereségekből is tanulni kell, meg kell tapasztalnunk, hogyan kell küzdenünk egy döntetlen kicsikarásért is, és ha ez így lesz akkor egy jól sikerült felkészülés után tavasszal is annyi pontot szerzünk mint a mögöttünk hagyott őszi szezonban

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .