Kattints a képre!!

Tetszik, nem tetszik, az amatőr futballban is kiment már klubhűság fogalma, de azért akadnak kivételek, mint például a rakamazi Venczel Imre, akik „életben tartják” ezt a nemes eszmét.

Venczel Imre (balról) arra is figyel, hogy a társak – főleg, ha csatárok – is eredményesek legyenek Fotó: tudósítónktól

A harminckét éves – ahogy a helyzet diktálja – védőként és középpályásként egyaránt bevethető játékos egy röpke nyíregyházi, majd gávavencsellői kitérőt beiktatva mindvégig a jelenleg a megye kettő Pannónia Zrt. csoportban szereplő csapatot szolgálta. Miként tette azt természetesen vasárnap is, amikor a vérzivataros idők dacára pályára lépett a Rakamaz, amely 3–0-ra gyűrte le a szintén kemény fából faragott játékosokat felvonultató Nyíribronyt. Az első gólt pedig éppen Venczel Imre szerezte büntetőből, mint biztos lábú ítélet végrehajtó.

– A csapat minden egyes játékosa akarta a folytatást, bár azokat is megértjük, aki nem akartak már idén futballozni – tért ki Venczel Imre röviden arra, hogy a többség másként határozott. – Egy ideje én vagyok kijelölt tizenegyesrúgó, de néha átadom a lehetőséget Galambosi Gabinak, hadd lője ő is, neki mindig van sansza, akár a gólkirályi címre is. Itt kezdtem még iskoláskoromban, amikor egy szezonra a Nyíregyháza Spartacushoz kerültem, sajnos súlyosan megsérültem: térdszalag szakadást szenvedtem, komolyan felmerült, hogy abbahagyom. Hazajöttem, ráadásul akkor indult újra foci Rakamazon, megkértek, hogy segítsek, én pedig beálltam a sorba. Minden ideköt, a foci mellett az ifit és az U16-os csapatot én irányítom, úgyhogy aligha megyek már el innen. Amíg szükség lesz rám játszom, aztán edzőként is el tudom képzelni a jövőt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .