Kattints a képre!!

A Nyírvasvári 2019-ben a megye három Nyírség csoport bajnokaként dobbantott feljebb, az előző csonka idényben pedig gyorsan beletanult a másodosztályba, mindjárt a középcsapatok táborát erősítette.

A zöld mezes nyírvasvári csapat magasra jutott Fotó: Bodnár Zsolt

Az aktuális évadban még feljebb rakétázott a Pelyák-legénység, amely a Kelet-Magyarország csoport második helyén táborozva bizonyította: immár a legjobbak között illik emlegetni.

– Bizonytalanságban készültünk a bajnokságra, nem tudhattuk pályára fogunk-e lépni, mikor kezdődhet egyáltalán a szezon – taglalta Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője. – Ennek ellenére mindenki odatette magát, aminek meg is lett az eredménye. Tizenkét mérkőzésen huszonnégy pontot szereztünk: nyolc győzelem mellett négyszer szenvedtünk vereséget, összeségében jóra értékelném az őszi szereplést. Ugyanakkor sok mindenben javulnunk kell még, de úgy gondolom, helyes az irány. Talán, ha egy szóval kellene jellemeznem, hogy miben rejlik a mi erőnk és eredményes szereplésünk, az nem lenne más, mint a csapategység.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .